AtlantaMC
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- swrnia
Discord:
ardademirr_
ORTAK ALIMI
Merhaba ben RePaesla, 5 Yıldır sunucu açıyorum ve bu seferki çok ciddi ve uzun süreli olacaktır.
Ortak alımlarımız başlamıştır pay için sesli olarak konuşuruz
Merhaba ben RePaesla, 5 Yıldır sunucu açıyorum ve bu seferki çok ciddi ve uzun süreli olacaktır.
Ortak alımlarımız başlamıştır pay için sesli olarak konuşuruz
ARADIĞIMIZ ORTAK (BEKLENTİLER)
Aradığımız kişi, projenin her aşamasında "kurucu" sıfatıyla hareket edecektir:- Stratejist & Kurucu: Projenin konseptine, ismine, yol haritasına ve hangi paketle başlanacağına karar verme sürecinde aktif rol alacak.
- Yönetici & Operatör: Seçilen paketin kurulumunu, eklenti yönetimini, sunucu içi operasyonu (ekip alımı, event takvimi) ve Discord yönetimini üstlenecek.
- Pazarlamacı: Büyüme stratejilerini (reklam, sosyal medya) planlayacak ve ortak bütçeyi yönetecek.
- Sorumluluk Sahibi: Takım çalışmasına yatkın, iletişimi güçlü ve "kısa vadeli" değil, "sürekli büyüme" odaklı bir iş anlayışına sahip.
BÜTÇE VE ORTAKLIK MODELİ
Projede paylaşımlar, sağlanan katkıya göre adil bir şekilde belirlenir:- Katkı Türleri:
Sadece Bütçe Katkısı: (Pasif gelir payı alır.)
Hem Bütçe Hem Emek Katkısı: (En yüksek pay ve söz hakkına sahip olur.)
- Bütçe Beklentisi:
- Minimum Katkı: 2.000 TL
- Hedef Aralık: 3.000 – 3.500 TL
İLETİŞİM
Projeye ciddiyetle yaklaşan, vizyon sahibi ve yukarıdaki şartları karşılayan potenasiyel ortaklar, detayları görüşmek için Discord üzerinden ulaşabilirler.
DİSCORD: repaesla, anilslower
Lütfen ilk mesajınızda kendinizi, tecrübelerinizi ve projeye nasıl bir katkı (emek/bütçe) sunabileceğinizi kısaca belirtin.