Yeni sunucumuz için hosting önerisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atacan Cengiz

Çöplükten kurtuldu <3
Elmaslar
33
Minecraft
atacancengiz
X
atacancengiiz

Discord:

atazenith

Merhaba, MC-TR yakın zamanda 1.16.5 sunucu açıcaz hangi hostingi kullanmalıyız yardımcı olursanız sevinirim.

Hosting konusunda önemli şeyler;

1.) Teknik destek konusunda orta derece olması, 7/24 destek olması.

2.) Bizden izinsiz makinaya giriş yapmak oyuncu verilerini kopyalamak gibi şeyleri yapmıyacak.

3.) DDos koruması iyi olması.

4.) Zırt pırt çöken bi hosting olmucak.

5.) Makina hızlı olması.

Kendim kullanıyorum ve gerçekten kaliteli olduğuna inanıyorum.
ÖzelHost ' der geçerim.​

Keyubu şu anda en iyi hosting seçeneklerinden biri olarak gözüküyor sizin için. Makine hızı biraz sizin bütçenize bağlı zaten 1.16.5 açacağınıza göre r9 veya i9 olacak sanırım işlemci ondan dolayı hız sorunu yaşatmaz size.

Keyubu şu anda en iyi hosting seçeneklerinden biri olarak gözüküyor sizin için. Makine hızı biraz sizin bütçenize bağlı zaten 1.16.5 açacağınıza göre r9 veya i9 olacak sanırım işlemci ondan dolayı hız sorunu yaşatmaz size.
Şahsen keyubu 8GB R9 3900X 165TL vereceğime, batucloud 8GB R9 5900X 140 TL veririm.
İkiside nerdeyse aynı özelliklere sahip firma.

Keyubu, slimmweb

Şahsen keyubu 8GB R9 3900X 165TL vereceğime, batucloud 8GB R9 5900X 140 TL veririm.
İkiside nerdeyse aynı özelliklere sahip firma.
25₺ fark var ise bir sebebi vardır. Hediyeler veya Ddos koruması veya yetkili sayısı veya destek verme hızı değil mi?

25₺ fark var ise bir sebebi vardır. Hediyeler veya Ddos koruması veya yetkili sayısı veya destek verme hızı değil mi?
ddos koruması aynı, destek ekibi gayet hızlı. Tek farkları Keyubu MC-TR üzerinden 2 ekstra reklam seçeneği, Batucloud ise Oyungezgin üzerinden reklam seçeneği sunuyor.

Kısaca Keyubu tek forum, 2 ekstra özellik, Batucloud 2 forum.

ddos koruması aynı, destek ekibi gayet hızlı. Tek farkları Keyubu MC-TR üzerinden 2 ekstra reklam seçeneği, Batucloud ise Oyungezgin üzerinden reklam seçeneği sunuyor.

Kısaca Keyubu tek forum, 2 ekstra özellik, Batucloud 2 forum.
Ddos korumasının aynı olmadığını düşünüyorum dediğim gibi 25₺ farkı varsa bir sebebi vardır keyubu psu daha çok yatırım yapmıştır ondan 25₺ fark vardır bilemeyiz.

Ddos korumasının aynı olmadığını düşünüyorum dediğim gibi 25₺ farkı varsa bir sebebi vardır keyubu psu daha çok yatırım yapmıştır ondan 25₺ fark vardır bilemeyiz.
sende haklısın bro, ama keyubu ve batucloud ddos korumasını Zergi geliştiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl