Çözüldü Yeni sunucu açacak birisi için ne tasviye edersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahrizehra

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Minecraft
Ahrizehra
Merhabaa ben sunucu açmak istiyorum az biraz bilgim var ama pek emin olamıyorum. Acaba şu an popüler olan ne ve nasıl bir yol izlemem mantıklı olur? Ben hep eski tip faction sunucu açmak istemişimdir ama sanırım artık popüler değil ve oyuncu yok :( Hangi sürüm açmalıyım ne tür açmalıyım? Önemli minik detaylar neler yardımcı olur musunuz?
59710013_457470041487332_1998062156678955008_n.jpg

Function oyunun yerini BOX Mining oyun modu aldı. Eğer Türk kitlesi için bir sunucu açmak istiyorsanız Klasik SkyBlock, OPSkyblock (Farklı özelliklere sahip SkyBlock oyun modları), Towny, Box PVP/Mining, Creative (Belki) gibi geniş özelliklere sahip oyun modlarını tercih etmenizde fayda var. Çünkü diğer oyun modları pek tercih edilmiyor; özellikle minigame olan oyunlar yalnızca büyük sunucularda tercih ediliyor... Bahsettiğim oyun modlarını hub kurarak açabilirsiniz.

İyi forumlar <3

Merhabaa ben sunucu açmak istiyorum az biraz bilgim var ama pek emin olamıyorum. Acaba şu an popüler olan ne ve nasıl bir yol izlemem mantıklı olur? Ben hep eski tip faction sunucu açmak istemişimdir ama sanırım artık popüler değil ve oyuncu yok :( Hangi sürüm açmalıyım ne tür açmalıyım? Önemli minik detaylar neler yardımcı olur musunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 243646
Faction oyun modu 1.16.5 sürümü için bitmiştir. 1.8 için açarsanız tutturabilirsiniz.(Örnek: KnightNW 500 Online) 1.16.5 için arkadaşın dediği gibi Box Mining açabilirsiniz. Skyblock oyuncusu 1.16 tarafında para ödülünüz yoksa pek fazla değil 1.8 taraflarında şansınızı deneyin. Benim önerim tabiki gelir getirisi olarak skyblock tarafındadır.

Çok teşekkür ederim! 1.8 faction olabilir sanırım ya ben biraz eski kalır diye düşünmüştüm ama siz öyle diyorsanız düşünücem

Ama skyblock da yeni başlayan birisi için daha basit sanırım sunucu açmak için yani faction biraz komplike kalabilir sanırım of bilmiyorum

Çok teşekkür ederim! 1.8 faction olabilir sanırım ya ben biraz eski kalır diye düşünmüştüm ama siz öyle diyorsanız düşünücem
Hocam 1.8 konusunda oynayan oyuncunun kaldığını düşünmüyorum tabii ki ama bu tartışılır açacağınız sunucu konusunda analiz yaparak oyun moduna karar vermenizi öneririm. Yeni sunucu konusu açma konusunda çok kasmanızı tavsiye etmiyorum çünkü kasmak illa bir sıkıntı çıkarır. İlk önce minecraft sunucusu oluşturmayı öğrenmenizi öneririm bu adım sonrasında hazır eklentiler kullanıp kendinizi geliştirebilirsiniz hakimiyet açısından bir süre sonra zaten wiki kullanmaya vs. otomatik alışırsınız bilmediğiniz şeyler konusunda çoğumuzun bilmediği şey veya aklımızda tutamadığımız şeyler mevcut bunları wikiye bakarak hatırlıyoruz.

Hocam 1.8 konusunda oynayan oyuncunun kaldığını düşünmüyorum tabii ki ama bu tartışılır açacağınız sunucu konusunda analiz yaparak oyun moduna karar vermenizi öneririm. Yeni sunucu konusu açma konusunda çok kasmanızı tavsiye etmiyorum çünkü kasmak illa bir sıkıntı çıkarır. İlk önce minecraft sunucusu oluşturmayı öğrenmenizi öneririm bu adım sonrasında hazır eklentiler kullanıp kendinizi geliştirebilirsiniz hakimiyet açısından bir süre sonra zaten wiki kullanmaya vs. otomatik alışırsınız bilmediğiniz şeyler konusunda çoğumuzun bilmediği şey veya aklımızda tutamadığımız şeyler mevcut bunları wikiye bakarak hatırlıyoruz.
Pluginler hakkında bilgim var elimde senelerdir hobi olarak yaptığım bir harita da mevcut yani sadece karar vermek kalıyor geriye ki pluginleri de direkt olarak para ile birisine yaptırmayı düşünüyorum. Ben sadece bir fikir almak istiyorum. Faction ya da skyblock olabilir mi? Hangi sürüm gibi gibi fikirler

Pluginler hakkında bilgim var elimde senelerdir hobi olarak yaptığım bir harita da mevcut yani sadece karar vermek kalıyor geriye ki pluginleri de direkt olarak para ile birisine yaptırmayı düşünüyorum. Ben sadece bir fikir almak istiyorum. Faction ya da skyblock olabilir mi? Hangi sürüm gibi gibi fikirler
Ücretli yaptırma konusunda önermiyorum çünkü yani genellikle 1 2 dakikalık bir ayarla halledilebilecek birşey de bile ücret için özel addon yazdıkları olabiliyor.

Ücretli yaptırma konusunda önermiyorum çünkü yani genellikle 1 2 dakikalık bir ayarla halledilebilecek birşey de bile ücret için özel addon yazdıkları olabiliyor.
Nasıl ayarlayabileceğim konusunda yardım edebilecek birileri var mı peki? Yani çok uğraştırıcı olabiliyor

Nasıl ayarlayabileceğim konusunda yardım edebilecek birileri var mı peki? Yani çok uğraştırıcı olabiliyor
Forumda konu açarsınız hocam ilgileniriz yardımcı olmaya çalışırız

1.8 açma şuan piyasadaki sadece sunucuların %1 1.8 kullanıyor bu dediğim şey kafanda bir şeyler oluştursun

Merhaba,

Benimde böyle bir düşüncem var ve gerekli bilgilere sahibim. İsterseniz discord üzerinden iletişime geçebiliriz?

Discord: yasindlg

tr piyasası yenilik istemiyor arkadaşlar bunu artık anlayalım. tr oyuncuları sadece oynamak istiyorlar yeni birşeyler deneyen hiçbir sunucu tutmuyor. istisnalar var tabi. ancak yeni şeyler deniyorsanız bu skyblock olmamalı hele yaz sezonunda hiç olmamalı. hergün bir farklı sunucu açılıyor. ve hazırlık yapan tonlarca sunucu var. gelin el birliğiyle kapatalım şu skyblockları. neyse şaka bir yana. skyblock açmayın açtırmayın açanı kınayın

Skyblock yeni bir sunucu için en iyi başlangıçtır. Kitlesi hızlı oluşur, afk hesaplarla aktif oyuncusu sayısı daha fazla olur, bu türde bir sunucu kurmak da zor değildir. 1.8 Faction'ı unutun artık, bitti o devir... Ben Efsanecraft'ta çok oynardım bir zamanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl