Çözüldü Yeni Spawn Map Yükleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wausy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wausy

Kaybetmeye korktuğun ne varsa, özgür bırak. ?
Elmaslar
139
Minecraft
troxeL

Discord:

' ☨ troxeL#5659

arkadaşlar bende bir plugin paketi var ve içerisindeki spawn map ini değiştirmek istiyorum bana yardımcı olabilicekleri bekliyorum

world ve ya spawn lobi gibi dir ismi
plugin paketinin ss at ben sana söyleyim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yani map de bulcan

Map değiştirmekten kastınız nedir ? Yeni map yüklemek istiyorsanız map klasörünü sunucu klasörünüzün içine atıp MultiVerse Core eklentisi ile /mv import mapismi yapabilirsiniz. Eğer mapin spawnını değiştirmek istiyorsanız https://www.mc-tr.com/konu/skript-spawn-skripti-alinti-fakat-editledim.9949/ skripttini kullanabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz mapin ismini istiyorsanız /mv info yazabilirsiniz.

Öncelikle merhaba, indirmiş oldugunuz yeni map klasörünü sunucu ana dizinine atıyoruz yani " BAŞLAT.BAT " dosyalarının oldugu bölüme. Attıktan sonra multiverse-core eklentisini sunucumuza yüklüyoruz ve o eklenti ile map klasörü adında dünya açıyoruz ve yeni spawn mapın yüklenmiş oluyor.

Komut: /mv import " isim "

@Avelis discord isttek atıyorum kabul ederseniz sevinirim sıkıntı devam ediyor

@Avelis mükemmel destek veriyorsun tekrar olmasın lütfen

Son düzenleme:
@Avelis discord isttek atıyorum kabul ederseniz sevinirim sıkıntı devam ediyor

@Avelis mükemmel destek veriyorsun tekrar olmasın lütfen
Discord üzerinden destek sağlamıyoruz. Nerelerde hata yapıyorsunuz ve tekrar denedinizmi?

Herhangi bir websiteden spawn yükleyerek serverin dosyasına atarak daha sonra /mv create 'dünyanınismi' ni yazarak o spawnı oluşturabilirsin o spawna gitmek için de /mv tp 'dünyaninismi' şeklinde gidebilirsin.

arkadaşlar bende bir plugin paketi var ve içerisindeki spawn map ini değiştirmek istiyorum bana yardımcı olabilicekleri bekliyorum
Reis konu çözüldü ise rapor edeyim herkez yazmış zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl