[YENİ] SonOyuncu Network Survival Titanyum [Yeni Kılıçlar] [Yeni Boss ve Yaratıklar] [Anti Hile] [0 Lag Garantisi]

Lagsız,Kastırmayan,İlgili Yetkili Kadrosu ile Efsane Bir Sunucu :D

adamlar işi biliyor ya

Her şeyiyle tamamen güncel sistemler kullanan ve işinin hakkını veren, buram buram emek kokan müthiş bir sunucu.

gayet güzel sistemler var

Server güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim

Bu şahasere kelimeler kifayetsiz kalır en güzel ve en başarılı sunucusunuz. Survival sunucusunda'da farkınızı ortaya koymuşsunuz başarılar dilerim.

oyunu oynadıktan sonra yani geliştikten sonra yapacak birşey kalmıyor o yüzden 10 üzerinden 6 veririm değerlendirsem yeni güzel sistemler gelebilir iyi forumlar

oyunu oynadıktan sonra yani geliştikten sonra yapacak birşey kalmıyor o yüzden 10 üzerinden 6 veririm değerlendirsem yeni güzel sistemler gelebilir iyi forumlar
7.5 giderdi bence 6 verilecek kadar değersiz sistemler yok hepsi tek tek uğraşılmış. Evet görev sıkıntısı var ama elinden geldiğince görev eklemeye çalışmışlar ve çalışıyorlar. ama tabi genede sana kalmış karışmak gibi olmasın sadece fikrimi söyledim.

7.5 giderdi bence 6 verilecek kadar değersiz sistemler yok hepsi tek tek uğraşılmış. Evet görev sıkıntısı var ama elinden geldiğince görev eklemeye çalışmışlar ve çalışıyorlar. ama tabi genede sana kalmış karışmak gibi olmasın sadece fikrimi söyledim.

düzgünce Eleştirdiğin için sana minnettarım dostum bazı insanlar kabaca ve aşağılayıcı bi dille eleştiriyorlar

düzgünce Eleştirdiğin için sana minnettarım dostum bazı insanlar kabaca ve aşağılayıcı bi dille eleştiriyorlar
Önemli değil durduk yere niye kabacalaşayım ki? En önemli husus medeniyetli olmamız lazım ve olmalıyız kavga ve aşağılayıcı bir dil bir sonuca vardırmaz sen güzelce düşünceni paylaşmışsın bende düşüncemi paylaştım sadece olay bundan ibaret. :)

Çok ama çok başarılı.

Başarılı bir sunucu! Türkiyemizi uluslar arasında temsil eden Adamlar! bunlar!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl