[YENI SEZON] Spear NETWORK [1.8-1.19] Emek SkyBlock, Çiftçi, Minyon, Seviyeli Jeneratör , Teslimat, Envoy, Düzenli Eventleri ve dahası ile sizlerle !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spear Network

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
14
Minecraft
xenrive

Discord:

xenrive

1_4.gif

25e5b1ad7ff0d51ec.gif

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Kendi fikirlerimi yazacağımı belirtmek istiyorum öncelikle!
Konu tasarımı kötü ve basit olmuş bana kalırsa.
Sistemler zaten klasik çoğu sunucuda bulunan sistemler.(En azından sunucu 1.16.5 veya 1.17.1 olsaydı sistemler sorun olmazdı ama sunucu 1.8.8 yani baya bir klasik sunucu)
Başarılar dilerim umarım kendinizi geliştirirsiniz.

Kendi fikirlerimi yazacağımı belirtmek istiyorum öncelikle!
Konu tasarımı kötü ve basit olmuş bana kalırsa.
Sistemler zaten klasik çoğu sunucuda bulunan sistemler.(En azından sunucu 1.16.5 veya 1.17.1 olsaydı sistemler sorun olmazdı ama sunucu 1.8.8 yani baya bir klasik sunucu)
Başarılar dilerim umarım kendinizi geliştirirsiniz.
Görüşünüz için teşekkür ederiz.

Konu tasarımı düzelirse gayet iyi sunucu.

Keşke Konu tasarımında sistem diye çiftçiyi tanıtmasaydınız...

Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz. Çiftçi gibi bir sistemimizin de konu tasarımda bulunmasını istedik. Güncel konu tasarımımızda daha farklı ve yenilikçi sistemlerimize yer vereceğiz.

Eskilerde saygı duyduğum bir sunucu. Tek sorun şu ki hiçbir değişiklik olmadan açılmış. Başarılar Onur!

Eskilerde saygı duyduğum bir sunucu. Tek sorun şu ki hiçbir değişiklik olmadan açılmış. Başarılar Onur!
Açıkcası biraz acele etmemizden dolayı paketimize çok fazla değişiklik yapamadık. Ama yine günden güne oyuncuların da tavsiyeleriyle güncellemeler yapmaktayız. Değerli yorumun ve başarı dileklerin için teşekkür ederim.

Konu tasarımını beğendim başarılar

Eski ve kaliteli bir server. Başarılar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl