Bulundu [yeni server için ortak araniyor] NorvadeMC.nitrado.net 1.7.2/Hadi sende Katil 7/24 Online

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 903
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetk

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
WZmlq8.png

Pod4JQ.png

+Sunucumuz 1.7.X-1.8.X'dir /Şuan pluginler sorunu yüzünden 1.7.2 oldu yeninden 1.8 sürümlerde giriş açilcak
+Slot 16 Kişiliktir server çok begenilirse 100 slota kadar çıkara biliriz
+İlgili yetkililer
+Maplar Özenle Yapılmıştir
+Çeşitli Taglarımız Vardır
+Arsalarda Plotme Vardır
+Sunucumuzda Kurucular Kesinlikle İlgilidir Ayrıca Vip Çekilişleride Yapılmaktadır
+Bossumuz Vardır [P4,P5,P6]
+Hile Koruma Sistemimiz Mevcutur ve lag sorunu yoktur
+Kullanışlı Warp Menüsü Vardır
+Marketimiz Küçük Kullanışlı Ve Her Eşya İhtiyacınızı Giderebilecek Şekilde Tasarlanmıştır

Ve Daha Birçok Buraya Sığmayacak Kadar Özellikleri Öğrenmek İçin Sizleri Sunucumuza Bekleriz
6kBRZ3.png

Eğlenmek Garanti!
(Kapanmştir) Sunucu Adresi:Norvademc.nitrado.net
Eğlenmek Garanti!
6kBRZ3.png

MyQYW7.png

6kBRZ3.png

Spawn
2kBMo2.png
6kBRZ3.png

Lapis
GkaqNb.png

6kBRZ3.png

Orman
oZoLaR.png

6kBRZ3.png

Market
zV9WbB.png

6kBRZ3.png

Event
b2mOnd.png

Arsalar

J41rrY.png
6kBRZ3.png

Devami Serverde gir ve bak kesinlikle kaliteli bir server

Not:Forumda ilk konum oldu için yazim yanlişi vb.. etmiş ola bilirim eyer fotoğraflar az olduysa söyleye bilirsiniz daha çok ekleye bilirim.
6kBRZ3.png

Alim vardir Alimlar
-Rehber
-Reklamci
Yetkili Skpe
-Server Sahibi
Denizak54
-Server Pluginer,Builder,Kurucu
Serkankonan53
6kBRZ3.png

WZmlq8.png

Maplar Tamamen PlayFosTR Build Team tarafindan yapilmiştir Ama Profesyonel ekibi tarafindan diyil Teame Yeni katilan Builderler Yapmiştir
Build Team Katilmak İçin Skype Anka.Network Veya Gmail AnkaNetwork.Gmail.com
Server Kapanmştir onun yerine Yeni Açilacak Olan Dev 4000 Kişilik Hub server Yaplımaktadir AnkaNetwork ile PlayFosTR Tarafindan Yapilan servere Ortak aranir Her ay sonu 50 Tl ödeye bilen Bana Serkankonan53 Skype adresimden Ulaşiniz
Toplam Serverde 10 Ortak olcak 10 Kişi zaten AnkaBilisimTR ekibi 5 Kiside PlayFosTR son 5 kişi ortak araniyor
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Katilim şartlari 15 yaşindan büyük olcak Serverin Plugin ve Mapni çalirsa Mahkemeye veriz Çok cidiyizdir bu konularda Server vakit ayıracak Deneymli olcak Pluginerlik,builderlik,Web site tasarlama,Bize bir yazilmci lazim Her ortaka 1 Admin paneli verilecektir admin panelini Bir arkdasina verirse Bunun cezasi agir olcaktir serverin Bütün haklari sakldir pluginlere sadece Pluginerler maplarada sadece builderler ilgilencek viplerden gelen para ortaklarada verilcektir ay sonu 50 tl vermeyen ortaklıktan atilcaktir. Uzun yazdım kusura bakmayin iyice bilgilendirmek istedim eyer sende ortak olmak istiyosan hadi bana ulaş Turkiyenin En iyi serveri olalim.

Son düzenleme:
bakalım bi güzele benziyo ama yinede bir bakıyım

bakalım bi güzele benziyo ama yinede bir bakıyım
Server Güzel Serverdi Maplarni Çaylak Build Ekibime Etirmştim :):)Server Malesef kapandi Ama Yeni Hub server açliyo Yeni server detay için Bu konun altinda Yaziyo İyi Forumlar.

Yeni server açıcaksanız konuyu kapat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl