Yeni proje fikrim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lawrensdev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lawrensdev

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
36
Minecraft
lawrensxrd

Discord:

lawrensxrd

Bir proje yapmayı düşünüyorum 1$ Karşılığında istediğiniz plugini, scripti kodlayacagim ama tüm gelirler sizlerin sectigi yardim kurulusuna her ay bagislanacak her ay farklı yardım kuruluşuna bağışlanıcak ödemeleri ben almayacağım direkt yardım kuruluşuna yapılıcak boyle birsey dusunuyorum kesinlikle yapacagim sizinde goruslerinizi almak istiyorum sizce boyle bir projeyi hayata gecirirsem musteri bulabilirmiyim ayrica eklenti alan her sunucuyu referans olarak dc sunucusuna ekleyecegim

Son düzenleme:
Gayet mantıklı fakat senin için birazcık yorucu olmalı 1K dolara beklentiler çok fazladır ve gelirin yok.

Gayet mantıklı fakat senin için birazcık yorucu olmalı 1K dolara beklentiler çok fazladır ve gelirin yok.
yani amacim hem kendimi gelistirmek hemde hayirli bi is yapmak yks var suanda bittiginde projeyi hayata gecirmeyi cok istiyorum veya ozel plugin degilde direkt yaptigim tum pluginleri 1$dan satabilirim oneri kanalindada insanlarin istedigi banada mantikli gelen pluginleri yapabilirim

Bir proje yapmayı düşünüyorum 1$ Karşılığında istediğiniz plugini, scripti kodlayacagim ama tüm gelirler sizlerin sectigi yardim kurulusuna her ay bagislanacak her ay farklı yardım kuruluşuna bağışlanıcak ödemeleri ben almayacağım direkt yardım kuruluşuna yapılıcak boyle birsey dusunuyorum kesinlikle yapacagim sizinde goruslerinizi almak istiyorum sizce boyle bir projeyi hayata gecirirsem musteri bulabilirmiyim ayrica eklenti alan her sunucuyu referans olarak dc sunucusuna ekleyecegim
Güzel düşüncen yeter. Ama üzülerek söylüyorum ki bu iyi niyetini suistimal ederler. İş yapacağın kişileri iyi seçmelisin. Umarım kendini daha da geliştirip iyi yerlere gelirsin.

Güzel düşüncen yeter. Ama üzülerek söylüyorum ki bu iyi niyetini suistimal ederler. İş yapacağın kişileri iyi seçmelisin. Umarım kendini daha da geliştirip iyi yerlere gelirsin.
özel eklenti yapmak yerine her ay 2-3 eklenti çıkarmaya karar verdim insanların verdiği oylar doğrultusunda yapılcak ayrıca başkasıyla değil tek çalışmayı planlıyorum

onurlu bir davranış hocam allah yolunu açık etsin
giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl