Reklam [YENİ!] ⚡️ PLAY.ENCHNET.NET ⚡️ | ⭐ SURVIVAL ⭐ | ANTI XRAY - METEOR - KANLI AY - DIMENSION - BOSS ve METIN TAŞI - OYUNCU WARP!

umuttd3v

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
5
Minecraft
xUmuTR

Discord:

umuttd3v#2907

Enchnet Konu Tasarımı.png
Enchnet1.png
Enchnet4.png
arena.png
dimensioner.png
meydan.png

SUNUCU ADRESLERİ
PLAY.ENCHNET.NET
MC.ENCHNET.NET

WEBSITE ADRESİ
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

DISCORD ADRESİ
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

SUNUCU SÜRÜMÜ
1.16x
ile 1.19x sürümleri arasındaki bütün sürümler ile giriş yapabilirsiniz.

enchnet_banner2.gif

Son düzenleme:
Harita seçimi hoş görsellerde aynı şekilde lakin konu tasrımı çok kötü sunucu gelişir başarılar

Ekli dosyayı görüntüle 221763Ekli dosyayı görüntüle 221765Ekli dosyayı görüntüle 221766Ekli dosyayı görüntüle 221768Ekli dosyayı görüntüle 221769Ekli dosyayı görüntüle 221767

SUNUCU ADRESLERİ
PLAY.ENCHNET.NET
MC.ENCHNET.NET

WEBSITE ADRESİ

SUNUCU SÜRÜMÜ
1.16x
ile 1.19x sürümleri arasındaki bütün sürümler ile giriş yapabilirsiniz.​

Bu yapıcağım yorum tamamen objektif olup bu yorumu sadece konu tasarımında verilen bilgilere göre yapacağım.
Bu yapacağım yorumun sunucunuz veya markanız ile doğrudan bir alakası bulunmamaktadır.

Öncelikle sunucuda ki çoğu istemler tüm sunucularda olan klasik sistemlerdir.

Sunucunuzu özel yapan nedir?

Haritalar ve Paket?
Haritalar ve paket hazır olarak alınmış ve üzerine pek birşey eklenmemiş. Kendi özgün sunucunuzu bile yapamıyorken neden gelip sunucunuza para yatırayım veya oynayayım?

Beklentileriniz, Vizyonunuz?
Yapacaklarınız ve yaptıklarınız hakkında ufak bir bilgi mesajı görmek isterdim.

Konu Tasarımı?
Konu tasarımı sade göz yormayan bir şekilde hazırlanmış bu sebeple 4/10 diyorum.

Sunucunuzda oynamaya beni ne itecek?
Sizi farklı kılan nedir, neden başka sunucularda oynamak yerine sizin sunucunuza gelmeliyim bunları cevaplamalısınız.

İyi günler.

konu tasarımı pek ttamın etmedı ama harıtalar ve çekilen açılar cok ii

Bu yapıcağım yorum tamamen objektif olup bu yorumu sadece konu tasarımında verilen bilgilere göre yapacağım.
Bu yapacağım yorumun sunucunuz veya markanız ile doğrudan bir alakası bulunmamaktadır.

Öncelikle sunucuda ki çoğu istemler tüm sunucularda olan klasik sistemlerdir.

Sunucunuzu özel yapan nedir?

Haritalar ve Paket?
Haritalar ve paket hazır olarak alınmış ve üzerine pek birşey eklenmemiş. Kendi özgün sunucunuzu bile yapamıyorken neden gelip sunucunuza para yatırayım veya oynayayım?

Beklentileriniz, Vizyonunuz?
Yapacaklarınız ve yaptıklarınız hakkında ufak bir bilgi mesajı görmek isterdim.

Konu Tasarımı?
Konu tasarımı sade göz yormayan bir şekilde hazırlanmış bu sebeple 4/10 diyorum.

Sunucunuzda oynamaya beni ne itecek?
Sizi farklı kılan nedir, neden başka sunucularda oynamak yerine sizin sunucunuza gelmeliyim bunları cevaplamalısınız.

İyi günler.
Merhaba,

Öncelikle sunucumuzda bulunan klasik sistemlerin farkındayız, ancak bu sistemleri daha özelleştirerek ve benzersiz hale getirerek sunucumuzun kendine has bir yapısı olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca, haritalarımız ve paketlerimiz hazır olarak alınmış olsa da, sunucumuzda bulunan özgün öğelerle ve oyuncularımızın geri bildirimleriyle sürekli olarak gelişim gösteriyoruz.

Bununla birlikte, beklentilerimiz ve vizyonumuz hakkında daha net bir bilgi vermek için bir bilgilendirme mesajı hazırlayacağız. Konu tasarımımızın sade ve göz yormayan olduğunu kabul ediyoruz, ancak bu konuda daha fazla çalışmalar yapacağız.

Sunucumuzda oynamaya sizi çekecek şey, oyuncularımıza sunduğumuz özgün deneyimler ve farklı etkinliklerimizdir. Örneğin, özel olarak hazırladığımız mini oyunlar ve sunucu içi aktivitelerimiz bulunmaktadır. Ayrıca, sunucumuzda bulunan topluluk dostu ortamımız ve aktif bir moderasyon ekibimizle birlikte, her zaman keyifli bir oyun deneyimi sunmak için çalışıyoruz.

Son olarak, eleştirileriniz için teşekkür ederiz. Bu eleştirileri dikkate alarak sunucumuzu daha iyi hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eğer herhangi bir öneriniz veya geri bildiriminiz varsa, bize ulaşmaktan çekinmeyin.

Saygılarımızla.

Konu tasarımı çok kötü sistemler idare eder haritaları çok beğendim gelişebilecek bir sunucu başarılar dilerim

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl