- Elmaslar
- 29
- Minecraft
- Daxzy_
Discord:
Berk#8782
Selamlar,bu konumda yeni nesil sunuculardan bahsedeceğim ve senden de bir ricam var görüşlerini bildirir misin ? Yeni nesil sunucular çoğunlukla skyblock ve faction oluyor.Ekran başına geçip yutupu açıp 'Skyblock Plugin Paketi Bedava' yazıyorlar.Sonra karşılarına bi paket çıkıyor oo diyorlar ne güzel hemen alıyım editliyim alıyorlar editliyorlar ve içine buldukları tüm skriptleri kuruyorlar.Ardından ne ekip kuruyorlar ne bişey Çogunlukla sadece kurucu veya kurucular olur.Discord yetkilisiymiş moderatörmüş rehbermiş umurlarında olmaz.En sevdikleri hostingde keyubu gidip hemen bi tane 5 veya 6 gb makine alıyorlar.Konu tasarımını da keyubunun verdiği anlaşılmasın diye her yere logolarını koyarlar.Reklamlarıda keyubu sayesinde hazır ve hep şunu söylerler 'bİz +200 GöRdÜk' ama neden kapandıklarını soruncada ekip dağıldı veya ailevi derler.
Bu arada yanlış anlaşılmak istemiyorum benim burda söylemek istediğim her eline 50,60,70 TL geçen sunucu açıyor.
Ve bu yüzden Türkiye sunucuları gelişmiyor benim içimi yakanda bu en azından bi ekip kursalar uğraşsalar .sk yazmayı deneseler
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler görüşleriniz önemli belirtirseniz sevinirim
Dileniyor gibi olucam ama elmas atarsanız da güzel olur :)
Bu arada yanlış anlaşılmak istemiyorum benim burda söylemek istediğim her eline 50,60,70 TL geçen sunucu açıyor.
Ve bu yüzden Türkiye sunucuları gelişmiyor benim içimi yakanda bu en azından bi ekip kursalar uğraşsalar .sk yazmayı deneseler
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler görüşleriniz önemli belirtirseniz sevinirim
Dileniyor gibi olucam ama elmas atarsanız da güzel olur :)