TanıtımYeni Nesil Oyun Türü GenPvP

nvqx

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
nvqx

Discord:

tylerlothbrok veya liter5ry

Minecraft Sürümleri
1.17-1.21.11
Bildiğiniz üzere yeni oyun türü ortaya çıktı ve bende bunu yapmaya karar verdim.
GenPvP Nedir?
- GenPvP modu bir yere kurulup jeneratör kurup para kasmaktır kastıktan sonra ise /market aracılığı ile defense katagorisinden defense beacon alıp level 1 defense bloklar ile kendini ve jeneratörlerini korumaya çalışmaktır.Bunun sayesinde düşmanlarınızdan korunmaktır ve jeneratörlerden çıkar nadir shardslar ile /market Setler katagorisinden kendinize set kılıç balta ve kazma araçlarını çekerek korunabilirsiniz ayrıcı raid katagorisinde 3 farklı bomba türü ile raid yapmayada takım arkadaşlarınızla çıkabilirsiniz.
- GenPvP bana göre takım oyunudur kimisi solo oynamayı sever ama beş kişinin dolaştığı bir yerde tek gezmek sıkıntılı o yüzden /takım komudu ve ortak defense beaconlar var.
- Bu pluginde hile korumasıda mevcuttur eklenti şuan bitti ancak ben biraz daha geliştirip bedava sunmak istiyorum sadece elinde genpvp map olanlar bana ulaşabilirmi.

NOT: İlk defa konu açtığım için acemiliğimin kusuruna bakmayın :) öneri ve sorular için discord >> tylerlothbrok

Ekran görüntüsü 2026-09-02 173951.webp
Ekran görüntüsü 2026-09-02 173937.webp
Ekran görüntüsü 2026-09-02 185642.webp

Bi youtube vidyosunda gördüm çok güzelmiş müsait olduğumda açık türk sunucusu varsa bi yarım saat bir saat deneyeceğim sonra gene müsait olursam paketini yapıcam.

Elinize Sağlık güzel oturtulur her bir köşesi güzel yapılır ve güzel bir kitleye hitap ederse güzel olacağını düşünüyorum şimdiden başarılar

plugini ne zaman sunucaksınız sunucu açıcamda lazım

plugini ne zaman sunucaksınız sunucu açıcamda lazım
dediğim gibi kendimce eksikleri olduğunu düşünüyorum (sonradan güncelleme getirmemek için) onun dışında map lazım paket halinde yayınlamak istiyorum şuan map arayışındayım.

map almak zor değil ya worldtools gibi modlar map kopya atabiliyor. Sizden ricam ravenbb12 discord'um bana pluginleri verme şansınız varmı çok lazım

map almak zor değil ya worldtools gibi modlar map kopya atabiliyor. Sizden ricam ravenbb12 discord'um bana pluginleri verme şansınız varmı çok lazım
herkese bedava vericeğimde map almak zor değil farkındayım ama alacağım map çok büyük olduğundan alamıyorum eksik kalıyor bir yerleri eğerki siz yardımcı olmak isterseniz dc tylerlothbrok birde plugin olarak değil paket olarak yayınlancaktır henüz bitmemiştir dediğim gibi eğer sen çekebilirsen bana atabilirmisin mapi iyi günler.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl