TasarımYeni Nesil Konu Tasarımı

PixelRen

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
102
Minecraft
PixelRen

Discord:

_ahmt

Özel bir sunucu için yapmış olduğum kişiselleştirilmiş örnek konu tasarımı sizinle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz. ♥️

7ZZunfT.jpeg

1789568645827.webp

Günümüz forum şartlarında böyle bir yazıyı eklemek zorunda olmak gerçekten üzücü...

Eline Koluna Sağlık her yaptığın çalışmaya ayrı sana ayrı bayılıyorum yavru ceylanım benim falan diyormuşum :sohappy: çok güzel görünüyor her detayı ne kadar bilgilendirme geçsen de elbet ki biri çıkar yine habersiz altını üstünü kurcalar değiştirip kullanır tabi ama umarım yaşanmaz 🙃

Eline Koluna Sağlık her yaptığın çalışmaya ayrı sana ayrı bayılıyorum yavru ceylanım benim falan diyormuşum :sohappy: çok güzel görünüyor her detayı ne kadar bilgilendirme geçsen de elbet ki biri çıkar yine habersiz altını üstünü kurcalar değiştirip kullanır tabi ama umarım yaşanmaz 🙃
Yorumlarının samimi oluşu beni mutlu ediyor:sohappy: yorumun için teşekkür ederim. Yaşanacağını sanmıyorum yasal olarak sıkıntı zaten, düşündüğün için teşekkür ederim tekrar ve tekrar ♥️:cool:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl