YENİ NESİL BİR SKYBLOCKDA NASIL ÖZELLİKLER OLMALI?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Werths

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
32
Minecraft
Werths

Discord:

werthdev

Selamlar, bir süredir Skyblock plugin paketi üzerinde çalışıyorum. Klasik sistemlerin çoğunu tamamladım; ada yönetimi, ekonomi, görevler gibi temel yapılar sorunsuz çalışıyor. Artık hedefim, bu paketi diğerlerinden ayıracak, her sunucuda bulunmayan yenilikçi ve özgün özellikler eklemek. Oyunculara alışılmışın dışında, keşfetmeye değer bir deneyim sunmak istiyorum. Bu konuda fikir ve önerilere açığım, yaratıcı katkılarınızı duymaktan memnuniyet duyarım. Şimdiden teşekkürler!

Plugin geliştirmeyi bilmiyorsan öğrenmelisin. Zira eşsiz sistem denilen şeyin artık senin bir şeyler üretmen anlamına geliyor, fark yaratmak için. Bu yüzden hazır sistemleri bir kenara koyup bir şeyler kodlaman lazım.

Selamlar, bir süredir Skyblock plugin paketi üzerinde çalışıyorum. Klasik sistemlerin çoğunu tamamladım; ada yönetimi, ekonomi, görevler gibi temel yapılar sorunsuz çalışıyor. Artık hedefim, bu paketi diğerlerinden ayıracak, her sunucuda bulunmayan yenilikçi ve özgün özellikler eklemek. Oyunculara alışılmışın dışında, keşfetmeye değer bir deneyim sunmak istiyorum. Bu konuda fikir ve önerilere açığım, yaratıcı katkılarınızı duymaktan memnuniyet duyarım. Şimdiden teşekkürler!
Modluya geçilmeli. Herkes flex'den fazla, Bi Quest kitabından otomasyon vb yapıp kendi adasını geliştirmesi çok havalı olur.

Böyle sunucularda 1 maddeyi otomatik hale getiriyorlar, Mobfarm / demir farm gibi mekanikleri abuseleyip sonra bütün oyun ada 1. olasaya kadar block koymak oluyor.

Modlu bu bütün problemi çözüyor.
Fakat malesef ülkemizdekinler Üşengeç. Böyle paket oynamak yerine... "kasalı, P2Wi rezalet yüksek sunucularda ULTRA MEGA P2W VIP ve KASALARA 1000TL Verip 5000TLyi kazanmaya çalışan adamlar var kene... YOK YA bu p2w rezalet sunucular daha iyi" deyipte modluyu 1 kere bile denemiyorlar.

Ne kadar plugin veya emek ver script şeylerine... Modların arasında hiçbirşey bu Türkiye sunucuları.
UYARI : Bu tam olarak script yada plugin önerisi değildir. Eğlencesine olucak birşey ise modlu olmasını önerisidir. Yani eğer o sebepten okuduysanız üzgünüm. Birazcıkda benim hatam. Ama sadece modların iyiliğini paylaşmak benim için görev gibidir. Gine özür diliyorum.

1754416163530.webp

Texture pack ve bazı mmo eklentileri ile zenginleştirilmiş tıpkı hypixel gibi zengin içerikli oyuncuyu sıkmayan bir skyblock yapabilirsin.
şansa dayalı sistemler ekleyebilirsin.
oto sistemleri kapatıp hak edip emek verenin kasılacağı sistemlere yönelebilirsin.
spawnerlar gibi sınırsız ürün kaynaklarını engelleyecek yada sınırlandıracak sistemler getirmeni tavsiye ederim.​

Ekli dosyayı görüntüle 269617
Texture pack ve bazı mmo eklentileri ile zenginleştirilmiş tıpkı hypixel gibi zengin içerikli oyuncuyu sıkmayan bir skyblock yapabilirsin.
oto sistemleri kapatıp hak edip emek verenin kasılacağı sistemlere yönelebilirsin.
spawnerlar gibi sınırsız ürün kaynaklarını engelleyecek yada sınırlandıracak sistemler getirmeni tavsiye ederim.​
Spawnerların üretimlerini düşürebiliriz bu tarz texturepack ve mmo eklenebilir dediğiniz gibi özel görünümlü sandıklar oto farmları açabiliriz diye düşünüyorum kabak,kaktüse odaklanmamaları için aslında çilek patates gibi şeyler eklenebilir ama türkiyede tutulmuyor :(

aslında tutulur sadece abartmamak gerek ve dozunda yapmak gerek. sana şöyle örnek vereyim faction zamanları o zamanlar hard dı biraz op sunucular yoktu pek ama şöyle bir sorun vardı insanlar lapisten çıkamıyodu set yapıyolardı ws atmaya kıyamıyolardı çok emek verdikleri için ve setlerini kaybedincede bırakıyolardı oyunu :D ben bu sorunu görüp verimlilik 10 kazma vermiştim ve sanırım ilk opu tr de ben yaptım diyebilirim ama çok abarttım dengeyi yakalayamayıp herşeyi basit alınır yaptım bu seferde ws ler çok arttı insanlar rahata alıştı sadece ws atıp çıktılar arena dolu oldu. ama işte amacım bu değildi o yüzden ne istediğini iyi bilip yapmalısın.

Ekli dosyayı görüntüle 269617
var mı ya böyle sunucular

ben yapıyorum detaylı olarak şuan ki yaptığım sistemler tr de henüz yok :) son olarak bi eklentimiz kaldı kodlaması bittiğinde tanıtım konusunu açacağım.

Düzgün bir yönetim p2w olmayan bir sunucu destek konusunda ilgili klasik bir skyblock seviyesini aşmış şuanki sunuculardan farklı bir konsepte sahip sunucu olmalı bence

direkt yorumladım dostum sana

aslında tutulur sadece abartmamak gerek ve dozunda yapmak gerek. sana şöyle örnek vereyim faction zamanları o zamanlar hard dı biraz op sunucular yoktu pek ama şöyle bir sorun vardı insanlar lapisten çıkamıyodu set yapıyolardı ws atmaya kıyamıyolardı çok emek verdikleri için ve setlerini kaybedincede bırakıyolardı oyunu :D ben bu sorunu görüp verimlilik 10 kazma vermiştim ve sanırım ilk opu tr de ben yaptım diyebilirim ama çok abarttım dengeyi yakalayamayıp herşeyi basit alınır yaptım bu seferde ws ler çok arttı insanlar rahata alıştı sadece ws atıp çıktılar arena dolu oldu. ama işte amacım bu değildi o yüzden ne istediğini iyi bilip yapmalısın.
Dengeyi tek seferde oturtamayız yavaş yavaş güncellemeler eşliğinde yapacağım o zaman

açıkçası bir farklılık aramak yerine kullanıcılarına önem veren sunucular tercih etmeye başladım çok fazla mâna aramayı bırakmak lazım

Düzgün bir yönetim p2w olmayan bir sunucu destek konusunda ilgili klasik bir skyblock seviyesini aşmış şuanki sunuculardan farklı bir konsepte sahip sunucu olmalı bence

direkt yorumladım dostum sana
Yönetim tarafında sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum klasik bir skyblock seviyesini aşmışdan kastınız nedir?

açıkçası bir farklılık aramak yerine kullanıcılarına önem veren sunucular tercih etmeye başladım çok fazla mâna aramayı bırakmak lazım
Dediğiniz doğru ancak oyuncularda farklılık olmayınca sıkılıyor bunu engelleyecek şeyler yapmamız laızm mesela

TnTRun, Sandık Etkinliği, Pinata, Boss, Zindan, Piyango, Rulet, Kumar gibi birçok etkinliği ekleyerek sunucudaki etkinlik sistemini zenginleştirmeyi düşünüyorum. Ayrıca artık Emek Skyblock sisteminin yeterince ilgi çekmediğini fark ettim. Hedefimce oyuncuların hızlıca kasılıp farmlara yöneldiği, ardından etkinliklere katılarak PvP yaptığı ve aktif sohbetin döndüğü dinamik bir sunucu oluşturmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl