Bulundu Yeni nesil bir proje Türkiye’de tek olmayı hedefleyen bir kitle. Ekip alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CebeciKaan

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
KaanCebeci
Merhabalar yeni bir tarz ve yüksek bedeller ödeyeceğimiz bir projeye kalkışmaktayız. Bunun için her telden ve daldan gerekli ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var. Gerekli görüşme sağlanır ise ücretli çalışmaya da açık olabiliriz.

Developer
Scripter
Builder
Staff
Rehber
Discord ve oyun mod

Sunucu tanıtımı olarak açık bilgi maalesef veremeyiz. Ama üstten anlatmak gerekirse girince çok vakit harcayıp herkesin adil ve çok olduğu ordan oraya gitmekten doyamadığı ve ticaretin klan savaşlarının en iyi halini yaşatmak adına Türkiye’de tek olacak bir sunucu odaklı çalışmayı düşünüyoruz. Umarım güzel bir ekip kurulur ve destekleri ile bu projeye başlanır.

Proje başlatandan not.
Merhaba yaklaşık 10 yıldır bir çok sunucu ve projede adımı gösterdim. Bir müddet yoktum ve şimdi güzel bi proje ile geri dönmek istiyorum. bu projeyi kafamda canlandırdım ve emin adımlar ile ekip kurmaya karar verdim ekip kurulduğunda projeye başlanacak. Maddi durum odaklı düşüncem yok sadece insanların keyif alacağı ve eski minecraft Türkiye popülerliğini ve havasını almayı hedefliyorum.

Discord
kaancebeci

istek gönderdim, kabul edebilirmisiniz.

Dönüş sağlandı.

Her telden ve daldan büyük bir ekip kuruyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl