Yeni Minigame Yapıcam Önerisi Olanlar Gelsin

giresun283428

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
286
Minecraft
giresun28

Discord:

Mert#4420

Merhaba dostlarım,

Hali hazırda sıfırdan kodladığım birkaç tane minigame bulunmakta fakat bunların reklamını daha yapmadım minigameler hakkında bilgi almak isteyenler discordumu ekliyebilir.

Yeni bir Minigame yapmaya karar verdim ama ne yapacağımı bulamadım, o yüzden sizin önerilerinizle bir minigame yapacağım. Önerisi olanlar Discordumu ekleyip önerisini yazabilir. Veyatta altada yazabilir. (Discordum profilimde yazıyor)

Son düzenleme:
Biraz saçma olabilir. Pubgnin bir mapinin benzerini yapıp oyunları gelişine bir yere bırak 1 dakikada bir yerlere itemler gelicek mesela v5 kılıç çakmak vs skriptle ak-47 yapabilirsin mermi falan aklımdan gelenler bunlar :)

Biraz saçma olabilir. Pubgnin bir mapinin benzerini yapıp oyunları gelişine bir yere bırak 1 dakikada bir yerlere itemler gelicek mesela v5 kılıç çakmak vs skriptle ak-47 yapabilirsin mermi falan aklımdan gelenler bunlar :)
Silah sistemi zaten var bende, otomatik eşya düşme sistemide var ama daha farklı hiç yapılmayan bir oyun yapmak istiyorum :D

Minecraft'dan Kaçış Olabilir , İnsanlar Bir Yerden bir Yere Parkurları Aşmaya Çalışarak Kaçabilir , Kaçamayan Oyunda Kaybeder .

Bence Yıne Sılah oyunu Olabılır yada Saklanbac
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yada Pubg Yapabılırsın Ucretsız

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl