Yeni Market Eklentisi Projesi | ShopGUI+ Kullanıcılarının Görüşlerine İhtiyacım Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

syncproject

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
6
Minecraft
aetheria

Discord:

luthiware

Şu anda Minecraft sunucuları için piyasadaki standartları zorlayacak, modern ve kapsamlı bir Market (Shop) eklentisi üzerinde çalışıyorum. Geliştirme sürecinde "en iyisini" hedeflediğim için, şu an sektörün en çok tercih edilen çözümü olan ShopGUI+ eklentisini lisanslı olarak kullanan sunucu sahiplerinin ve yöneticilerin tecrübeleri benim için altın değerinde.

🤔 Neden Sizin Görüşünüz Önemli?Bir geliştirici olarak, sadece kod yazmak değil; son kullanıcının yaşadığı problemleri çözmek ve gerçekten ihtiyaç duyulan özellikleri sunmak istiyorum. Bu yüzden halihazırda bu eklentiye yatırım yapmış kişilerin geri bildirimleri projenin temel taşlarını oluşturacak.

📋 Sorularım:

1. [] ShopGUI+'da sizi en çok memnun eden özellik nedir? (Performans mı, kullanım kolaylığı mı, yoksa teknik bir detay mı?)[] 'Bu özellik olmasaydı kesinlikle kullanmazdım' dediğiniz o kritik nokta neresi?
  2. Mevcut eklentinizde eksikliğini hissettiğiniz veya 'Keşke şu da yapılsaydı işim çok kolaylaşırdı' dediğiniz bir alan var mı?

Kısa bir vaktinizi ayırıp tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.Geri bildirimleriniz, geliştirilmekte olan bu yeni projeye doğrudan yön verecek. Şimdiden vakit ayıran herkese teşekkürler, iyi forumlar dilerim!

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl