Güncelleme Yeni Madalya Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 1000dev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 815
forum takıntılısı eklenebilir forumun ilk açıldığı yıllarda kayıt olan herkese verilebilir ??

Aktiflik madalyası gelebilir. Aktif olduğu gün boyunca her gün madalya seviyesi 1 artar. Örnek 3 gün girende 3 15 gün girende 15 yazar.

Durduralamayan madalyası eklenebilir herhangi bir sayıda konu açınca verilebilir

sunucu kategorisinde konusu kabul edilenlere bir rozet verilebilir sunucularda topluluğa bir katkı sonuçta ve ödüllendirilmesi gerekecek kadar da efor istiyor

bir baktımda zaten varmış fakat neden 5k view istiyor saçma bence bir de özgün sunucu diye bi rozet varmış her ne kadar yurtdışından araklasamda townyi trye getirdim niye vermediniz len bana

Konu üstünden bir süre geçmiş ama yeni bir madalya fikri aklıma gelmiş bulunmakta. Forumdan ayrılanlar yani vefat eden kişiler adına bir anı kalması için bir madalya eklense ?

Konu üstünden bir süre geçmiş ama yeni bir madalya fikri aklıma gelmiş bulunmakta. Forumdan ayrılanlar yani vefat eden kişiler adına bir anı kalması için bir madalya eklense ?
Peki madalyayı nasıl takip edeceğiz? Kimin vefat ettiğini veya sadece forumdan ayrıldıklarını ayırt etmek pek kolay durmuyor

Peki madalyayı nasıl takip edeceğiz? Kimin vefat ettiğini veya sadece forumdan ayrıldıklarını ayırt etmek pek kolay durmuyor
Gördüğüm 1 2 kişi bulunmakta. Takibi biraz zor olur ancak forum üyelerinin arkadaşları ve son girilme durumlarına göre bir araştırma yapıp tespit edebileceğimizi düşünüyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl