Yeni logom nasıl ?

I don't know

Pluginer & Tasarımcı & Maper | play.rainbownw.xyz
Elmaslar
80
Minecraft
I don't know

Discord:

I don't know

deneme olarak bi logo yaptım nasıl sizce ?
logo.png

Logo arka planı güzel fakat ön kısımda duran yazı kötü duruyor, ayrıca öndeki rigin/karakterin elinde atığı ip kazma ile birleşmemiş ve kötü bir görüntü yaratıyor, ama başarılar temel olarak emek harcanmış bir logo​

Logo arka planı güzel fakat ön kısımda duran yazı kötü duruyor, ayrıca öndeki rigin/karakterin elinde atığı ip kazma ile birleşmemiş ve kötü bir görüntü yaratıyor, ama başarılar temel olarak emek harcanmış bir logo​
knk rigi alıntı kullanıyom programı indirmeye üşendim yazıyı rastgele yaptım :D

Gayet güzel :)

Gayet güzel, üzerinde daha da çok uğraşarak çok güzel şeyler çıkarabilirsin :)

Gayet güzel hoş bir logo olmuş eline sağlık :))

Rigin rengi yazıya uymamış. Rige ps atılmamış . Yazı renkleri çok kötü durmuş . Rigin sağına giden gölge logonun çok dışında kalmış. Geliştirilmesi lazım. Eline sağlık

Rig internetten alınmış. Yazı da Kırmızı ile mavi uyumu yok, geliştirilir. Başarılar...

Yazı biraz iyi görünmüyor, renkler birbirine uymuyor.
Geliştirmen gerek.

Doğruyu söylemek gerekirse bu yeni logo tasarımını oldukça beğendim ancak yazı tiplerinde biraz ikileme düştüm. Onun dışında güzel olmuş.

Yazı biraz iyi görünmüyor, renkler birbirine uymuyor.
Geliştirmen gerek.
uymamasını bilerek yaptım bçyle bence hoş duruyo :D
Yanlış anlama fakat Yazı çok kötü ayırca böyle bi logoya para vermemişsindir umarım çünkü yapan kişi internetten illustration bulup arkasına mavi bi çerçeve ekliyip yazı fontu eklemiş yaptığı hiçbirşey yok yani çizim padi öneririm
yapan benim knk :D

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl