I don't know
Pluginer & Tasarımcı & Maper | play.rainbownw.xyz
- Elmaslar
- 80
- Minecraft
- I don't know
Discord:
I don't know
I don't know
I don't know
knk rigi alıntı kullanıyom programı indirmeye üşendim yazıyı rastgele yaptım :DLogo arka planı güzel fakat ön kısımda duran yazı kötü duruyor, ayrıca öndeki rigin/karakterin elinde atığı ip kazma ile birleşmemiş ve kötü bir görüntü yaratıyor, ama başarılar temel olarak emek harcanmış bir logo
I don't know
teşekkürlerGayet güzel :)
UtkuGurbuz#0355
Lilith Magnolia#3705
whiskeytr
Yanlış anlama fakat Yazı çok kötü ayırca böyle bi logoya para vermemişsindir umarım çünkü yapan kişi internetten illustration bulup arkasına mavi bi çerçeve ekliyip yazı fontu eklemiş yaptığı hiçbirşey yok yani çizim padi öneririmdeneme olarak bi logo yaptım nasıl sizce ?
Ekli dosyayı görüntüle 106297
I don't know
uymamasını bilerek yaptım bçyle bence hoş duruyo :DYazı biraz iyi görünmüyor, renkler birbirine uymuyor.
Geliştirmen gerek.
yapan benim knk :DYanlış anlama fakat Yazı çok kötü ayırca böyle bi logoya para vermemişsindir umarım çünkü yapan kişi internetten illustration bulup arkasına mavi bi çerçeve ekliyip yazı fontu eklemiş yaptığı hiçbirşey yok yani çizim padi öneririm
whiskeytr
Dediğim şeyler senin içinde geçerli çok az uğraşılmış benceuymamasını bilerek yaptım bçyle bence hoş duruyo :D
yapan benim knk :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!