MC-TR Yeni logo mu eski logo mu? [Ödüllü anket!]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni logo biraz konsept dışı olmuş. İki logoyu önüme koysalardı ben önceki logoyu tercih ederdim. İlk gördüğümde doğru siteye girip girmediğimi kontrol etme gereksinimi duydum. Yinede bir yenilik getirilecekse bence eski logoya sadık kalarak üzerinde küçük değiştirmeler yapılabilir. Yeni gelen logo kesinlikle kullanılmamalı sonuçta burası bir minecraft forumu. Ayrıca yeni site teması hoş gözüküyor bunu'da söylemeden edemedim :)

(Ekleme: Yeni logoyu seçenlerin çoğu üzerinde Atatürk olduğu için tercih etmiş. Eski logo üzerinde yapılabilecek değişikliklere bence bu ince ayrıntı da eklenebilir.)

Eski logo minecraft ile daha ilgiliydi tenisinde normal Bi firma gibi tabii firma ama burası bir oyuncu platformu olduğundan dolayı eskisi iyiydi. :)

Eski Logo Çok güzeldi M harfinden Çimen bloklarla harf çok hoş olmuştu. Bence o daha güzeldi.

Ben yeni logo diyorum. Tasarımı çok hoşuma gitti, eski logo daha klasik ve sade görünüyordu bence.

Eski logoyu tercih ederdim. Sebebine gelirsek forum ile daha alakalı ve gözde daha hoş bir görüntü bırakıyordu. Şimdiki logoya baktığınızda MC harfleri yatay ve düz şekilde kullanılmış ve hoş durmuyor. Eski logo tercih edilmez ise yeni bir logo yapılabilir. Mesela yine bir minecraft teması ve Türk Bayrağı hoş duracak bir yere koyulabilir. (Not: Bazı arkadaşlar eski logoda Atatürk olmadığı için kullanılmasın demiş, fakat yanlış hatırlamıyorsam onda da Atamızın resmi vardı.)

Eski logo daha çok minecraft ı andırıyordu. Bu yeni logodaki yazı okunmuyor tam olarak. Atatürk ü sevmeniz hoş ama biraz siyaset andırıyor. Tam olarak andırmasada dolaylı yoldan andırdığı için eski logo daha iyi.

Yeni logonun Minecraft ile yakından uzaktan alakası yok. MC harfleri bile zor görünüyor. Yeni logoyu seçen çoğu kişi üstünde M. Kemal Atatürk olduğu için seçmiş. Önceden eski logoda da vardı Atatürk silüeti. Eski logo biraz amatör işi gibi duruyor ama forumun konusuna uygun. Yeni bir logo yaptırılacaksa da Minecraft ile alakalı olmasını tercih ederim.

Şahsen yeni yapılan forum logosunun daha güzel olduğunu düşünüyorum. Tabii ki de bunu seçmemde ki en önemli etken detayın Atatürk resminin olmasıydı. Eğer o resim olmasaydı kesinlikle eski yapılan logoyu tercih ederdim fakat yeni logonun pek Minecraft ile alakası yok fakat forumumuz inceden olsa da başka oyunlar hakkında yönelebiliyor. Bundan dolayı yapılan yeni yapılan logonun kalma payının olduğunu düşünüyorum. Bu arada Minecraft forumu adında geçtiğimizden farklı bir logo tercihini verdim. Yeni yapılacak logo hem Minecraft ile alakalı ve Atatürk resimli olmalıdır :)

Aslında tekrar bi yorum yapmak istedim. Yeni logo gerçekten şahane fakat minecraft ile alakalı bir yeni logo gelebilir diye düşünüyorum

Şahsen yeni yapılan forum logosunun daha güzel olduğunu düşünüyorum. Tabii ki de bunu seçmemde ki en önemli etken detayın Atatürk resminin olmasıydı. Eğer o resim olmasaydı kesinlikle eski yapılan logoyu tercih ederdim fakat yeni logonun pek Minecraft ile alakası yok fakat forumumuz inceden olsa da başka oyunlar hakkında yönelebiliyor. Bundan dolayı yapılan yeni yapılan logonun kalma payının olduğunu düşünüyorum. Bu arada Minecraft forumu adında geçtiğimizden farklı bir logo tercihini verdim. Yeni yapılacak logo hem Minecraft ile alakalı ve Atatürk resimli olmalıdır :)
Eski logoda da Atatürk resmi vardı konuda konulan logo da yok.

Arkadaşlar bu konuya bir yorum yapmam gerekirse ''Minecraft ile alakalı olmalı'', ''Minecraft forumu burası'' yorumlarınızı doğru bulmuyorum. Her şeyden önce burası bir oyuncu platformu ve her kesimden kitleye hitap ediyoruz. Bizler de yıllardır bu işi yaparak sizlere hizmet veren bir firma gibiyiz. Bu yüzden her şey Minecraft ile alakalı olacak diye bir şey yok. Zaten temamızın background'u olsun, içeriğimiz olsun tamamen Minecraft ile ilgili.

Yeni logoyu daha kaliteli buluyorum ve bence piksel açısından daha az göz yoruyor. Ancak MC yazısının okunmadığını söylemişsiniz buna ileride bir güncelleme getirebiliriz.

Ayrıca ek olarak bir şey daha demek isterim; Mustafa Kemal Atatürk'ün logoda bulunmasını saçma bulan bir arkadaş olmuş yorumlarda herkes sevmiyor falan demiş sana cevabım olsun dostum bu: Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmese bile saygı duymayan ve rahatsız olan arkadaşlar varsa daha çok rahatsız edeceğiz sizleri o yüzden resimleri komple kapatmanızı veya forumu terk etmenizi öneririz. Biz her zaman Türklüğümüzle ve Önderimizle gurur duyacağız çünkü.

İyi akşamlar dilerim.

Arkadaşlar bu konuya bir yorum yapmam gerekirse ''Minecraft ile alakalı olmalı'', ''Minecraft forumu burası'' yorumlarınızı doğru bulmuyorum. Her şeyden önce burası bir oyuncu platformu ve her kesimden kitleye hitap ediyoruz. Bizler de yıllardır bu işi yaparak sizlere hizmet veren bir firma gibiyiz. Bu yüzden her şey Minecraft ile alakalı olacak diye bir şey yok. Zaten temamızın background'u olsun, içeriğimiz olsun tamamen Minecraft ile ilgili.

Yeni logoyu daha kaliteli buluyorum ve bence piksel açısından daha az göz yoruyor. Ancak MC yazısının okunmadığını söylemişsiniz buna ileride bir güncelleme getirebiliriz.

Ayrıca ek olarak bir şey daha demek isterim; Mustafa Kemal Atatürk'ün logoda bulunmasını saçma bulan bir arkadaş olmuş yorumlarda herkes sevmiyor falan demiş sana cevabım olsun dostum bu: Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmese bile saygı duymayan ve rahatsız olan arkadaşlar varsa daha çok rahatsız edeceğiz sizleri o yüzden resimleri komple kapatmanızı veya forumu terk etmenizi öneririz. Biz her zaman Türklüğümüzle ve Önderimizle gurur duyacağız çünkü.

İyi akşamlar dilerim.

Tıpkı biraz önce dediğim gibi MC-TR forumumuz sadece Minecraft adına değil diğer oyunlar içinde hitap ediyor. Hatta bununla kalmayıp yeri geldiği zaman teknoloji konuları bile açıyoruz. Forumumuzun genel odağı Minecraft olsa dahi diğer konular hakkında da gelişmeye çalışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl