MC-TR Yeni logo mu eski logo mu? [Ödüllü anket!]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni logo her ne kadar eskisine göre daha profesyonel gözükse de bence Minecraft temalı bir forum için konsept ile uyumsuz olmuş. MC yazısı rahat okunmuyor bile. Ben beğenmedim. Eski logo biraz acemi işi gibi ama best xd

Yenisini daha çok beğendim. Bana göre gayet modern gözüküyor. Ayrıca da eski logo uzun süredir kullanımdaydı. Zaten bir süre sonra göz yormaya başlamıştı . Yeni logonun en güzel ayrıntısı ise ortada Atatürk'ün fotoğrafının bulunması. Bu yüzden oyumu yeni logodan yana kullanıyorum. :melek:

Son düzenleme:
Anlaşılması güç bir logo asıl amacı yansıtmıyor

Bence yeni bir logo en iyisidir tabi onda Atatürk varsa daha daha iyidir.

Son düzenleme:
Yeni logo daha güzel bence. Eskisi çok sade, basit ve ayrıca klasik.

Yenisi daha iyi olmuş ama genede ikiside güzel. :D

Tabiikide eski logo daha iyiydi.

Eski logo

Eski logo daha iyi çünkü minecraft ile alakası var.

Yeni logoda Gazi Mustafa Kemal Paşa olmasaydı çok kötü bir logo olurdu.

Benim tercihim eski logoya Gazi Mustafa Kemal Paşa eklenip geri gelmesidir.

Bence bu yeni yapılan logo'daki Atatürk uyumlu olmamış çünkü seven var sevmeyen var bunun yerine sadece minecraft ile ilgili bir görsel olan bir logo yeni yapılabilir yada şimdilik eski logo kullanılabilir.

Eski logo güzel gözüküyordu seviyordum açıkcası. Yeni logonun minecraft ile hiç bir alakası olmadığını görüyorum buda benim hoşuma gitmiyor. Benim fikrim eski logonun kullanılması

Yeni logo daha güzel,hoş ve modern olmuş bana göre. Ama MC yazısının daha belirgin ve okunabilir olmasını öneririm. Yani fontu değiştirilse daha güzel olabilir.

Eski logo şüphesiz daha iyi minecraft forumu burası ve logo dediğin kavram siteyi temsil eder.
Eski logoyu övmemin bir diğer sebebi sloganı çok hoş.
Yeni logoda minecraftı temsil eden bir obje göremiyorum.
Yeniden logo yapılmasında da sakınca yok ama yeni logo yapılacaksa biraz minecraft ile alakası olsun.

Son düzenleme:
Eski logo şüphesiz daha iyi minecraft forumu burası ve logo dediğin kavram siteyi temsil eder.
Eski logoyu övmemin bir diğer sebebi sloganı çok hoş.
Yeni logoda minecraftı temsil eden bir obje göremiyorum.
Yeniden logo yapılmasına karşı değilim, ama yeni logo yapılacaksa biraz minecraft ile alakası olsun.
katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl