MC-TR Yeni logo mu eski logo mu? [Ödüllü anket!]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.434
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G

Garp

Ziyaretçi
Merhabalar MC-TR üyeleri.
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde forumun logosu değişti lakin bu değişiklikte üyelere danışılmadan hareket edildi. Şimdiki anketimiz ile beraber eski logonun mu yoksa yeni logonun mu kullanılacağına karar vereceğiz, belki farklı bir logo da kullanılabilir.

Ankete oy verip, sebebini konu altına (uzun ve açıklayıcı bir şekilde) yorum olarak yazanlardan 3 kişiye Anket Dolduran madalyası verilecektir.

! Anket 18.09.2019 20:00'da bitecek.

GZXBry.png

Minecraft-Türkiye.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Eski logo daha hoş. Yeni logonun bence Minecraft ile bir ilgisi yok.

Tabiki yeni logo. Çünkü o bir sonsuz sevgi.

Eski logo daha iyidir bence

Yenilik önemlidir. Bu yüzden yeni logo.

MC-TR Minecraft Forumu olduğundan Minecraft ile alakalı bir logo olsa daha güzel olur. şuan ki eskisine göre daha kötü.

Yeni logo daha güzel. Eski logo çok sade ve kalite açısından kötü idi. Fakat, yeni logo hem kalitesi iyi hemde Yüce Önder Atatürk’ü de barındırıyor.​

Bence eski logo çünki yeni logonun minecraftla alakası yok fakat evet Atatürkümüz saygımız var seviyor ve her zaman sevicizde kalbimizde fakat burası minecraft formu yeni logo Atatürkle ilgili konularda koyula bilir diye düşünüyorum.

Eski candır

Yeni logo daha güzel fakat daha iyisi yapılabilir.

Bana göre eskisi daha iyi, üyelerin yorumu alınmadığı için bence tam olmamış. Zaten konuda da belirtmişsiniz "Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde forumun logosu değişti lakin bu değişiklikte üyelere danışılmadan hareket edildi" keşke üyelerinde yorumları alınarak genel bir logo oluşturulsaydı. Hem üyeler tarafından beğenilir hemde yönetim tarafından onaylanırdı. Eskiyi logoyu yeni logoya tercih ederim :)

Eskisinin bi ağırlığı vardı :D ama yeniside güzel yani :D

Son düzenleme:
Bana göre eskisi daha iyi, üyelerin yorumu alınmadığı için bence tam olmamış. Zaten konuda da belirtmişsiniz "Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde forumun logosu değişti lakin bu değişiklikte üyelere danışılmadan hareket edildi" keşke üyelerinde yorumları alınarak genel bir logo oluşturulsaydı. Hem üyeler tarafından beğenilir hemde yönetim tarafından onaylanırdı. Eskiyi logoyu yeni logoya tercih ederim :)
Alınan karar çok hızlı oldu, benim bile logonun değiştirildi gün haberim oldu. Yani yönetimden ya birisi tek başına karar aldı ya da iki kişi birlikte karar aldı.

Alınan karar çok hızlı oldu, benim bile logonun değiştirildi gün haberim oldu. Yani yönetimden ya birisi tek başına karar aldı ya da iki kişi birlikte karar aldı.
Artist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl