Yeni Karşılaştığım MC-TR Bağlantı Hatası :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atomickill7

Züm... Zümrü... Zümrüt...
Elmaslar
348
Minecraft
AtomicKill7

Discord:

atomickill7

Sadece bendemi var bilmiyorum ancak bilgisayarımdan her girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum:

Adsız.png

Bakım vardı en son sitede Ne zaman aldın bu hatayı en son olarak

Sadece bendemi var bilmiyorum ancak bilgisayarımdan her girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum:

Ekli dosyayı görüntüle 106133

Merhabalar, Forumumuzda yaklaşık 1-2 saat önce bakım gerçekleştirdik. Bakım dolayısı ile bir şeyler tam yerine oturmamış veya sizden kaynaklanmış bir sıkıntı olabilir. En yakın zamanda sizden de sorunun giderileceğine eminim. Eğer düzelmez ise Discord üzerinden iletişime geçip bu sorunu konuşabiliriz İyi forumlar.

Bana 1 kere denk geldi onda da bakım varmış

Hala devam ediyor aynı hata :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar, Forumumuzda yaklaşık 1-2 saat önce bakım gerçekleştirdik. Bakım dolayısı ile bir şeyler tam yerine oturmamış veya sizden kaynaklanmış bir sıkıntı olabilir. En yakın zamanda sizden de sorunun giderileceğine eminim. Eğer düzelmez ise Discord üzerinden iletişime geçip bu sorunu konuşabiliriz İyi forumlar.
Bakım vardı en son sitede Ne zaman aldın bu hatayı en son olarak

Tarayıcınızı değişip denermisiniz

Hala devam ediyor aynı hata :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tarayıcının öncelik "Çerezler" olmak üzere tüm geçmişi sil. Geçmişi sildikten sonra foruma tekrar ve tekrar bağlanmayı dene. Bağlandıktan sonra sorun kökten çözülecektir. Bu tür durumlarda ilk geçmişi eğer olmaz ise tarayıcı değiştirerek çözebilirsin.

Tarayıcının öncelik "Çerezler" olmak üzere tüm geçmişi sil. Geçmişi sildikten sonra foruma tekrar ve tekrar bağlanmayı dene. Bağlandıktan sonra sorun kökten çözülecektir.
Tarayıcınızı değişip denermisiniz
Aylar öncesinden bende böyle hatalar alıyordum. Çerezleri yenilemeyi denedin mi? ?
Teşekkürler. Sorun çerezler.

Ben birşey yapmadım asıl teşekkürü FurkanÖzcan alıyor.

Alıntıladığım mesajlar alternatif bir çözümü gösterir :D Belki çerezlerini vermek istemeyenler vardır :DDDDD

Rica ederim, sorunun nihai olarak çözüldüğüne sevindim ki konunun kilitlenmesi için raporluyorum :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl