Yeni İninal Kart Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konu tasarımı çok hoşuma gitti doğrusu :). Bir özelliği unutmuşsun sanırım "İninal yeni sanal kart açınca (Eskisi iptal oluyor) 7 TL hediye veriyor kart almanız için 2 TL'sini ise aylık ücret olarak kesiyor."

Öncelikle açtığım bu konunun tasarımını beğendiğine sevindim. Bu bilgiyi unutmuşum. Sabah uyandığım zaman ekleyeceğim :)

Bu olay güzel ancak eski kartların tarihin toz sayfalarına karışması pek hoşnut etmedi beni bir de şöyle bir şey var yeni ininal kart alan kişiler bu kartları 5 tlye mi alıyor yoksa içerisine yine 20 25 tl yüklemek zorunda mı bırakılıyor?

Bu olay güzel ancak eski kartların tarihin toz sayfalarına karışması pek hoşnut etmedi beni bir de şöyle bir şey var yeni ininal kart alan kişiler bu kartları 5 tlye mi alıyor yoksa içerisine yine 20 25 tl yüklemek zorunda mı bırakılıyor?

Yeni bir kart aldığınız zaman eski kartınız iptal oluyor. Yeni kartı 5 liraya alabiliyorsunuz. İlk aya özel 2 lira kesmiyor. Bakiyesi 0 oluyor.

alışveriş şeysi iyi

Güzel bir anlatım olmuş başarılar.

ininal uygulamasından eski kartının içindeki parayı yeni kartına aktarabilirsin + 7 tl geliyor YigitReisOfficial

Bu olayı gerçekten bilmiyordum. Söylediğin için çok teşekkür ederim. Yakın zamanda kartı değiştireceğim :)
söylemeyi unuttum ininalin uygulamasından sana sanal kart oluşturuyor yeni paranı oraya yolluyor 33 tl mi ne para vardı 40 tl para oldu kartta ++ 7 telemide aktardı

Çok kullanıyorum fakat hep kayboluyor artık fotoğrafını çektim öle kullanıyorum kartın kendisi yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl