CRAFTER'IN YENİ YÜZÜ "PURPY"
Crafter’ın yeni Purpy teması, sunucusunu daha düzenli ve profesyonel göstermek isteyenler için sade ama etkili bir yapı sunuyor. Oyuncuların aradığını hızlıca bulabildiği, dikkat dağıtmayan ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Purpy'nin mor/pembe renk paleti özelleştirilebilir! Bütün renk tonları yönetim panelinden kolayca değiştiriliyor. En önemlisi ise Purpy teması, Crafter lisansı ile birlikte tamamen ücretsiz olarak sunuluyor; ekstra bir ücret ya da ek lisans gerektirmiyor. Hem şık, hem işlevsel, hem de masrafsız.
DEMO:
Kullanıcı Adı: demo
Şifre: demo
Detaylı Bilgi: Tanıtım Konumuz
Discord Sunucumuz:
Mail: [email protected]
Tema hakkında görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz.
İyi Forumlar..
Crafter’ın yeni Purpy teması, sunucusunu daha düzenli ve profesyonel göstermek isteyenler için sade ama etkili bir yapı sunuyor. Oyuncuların aradığını hızlıca bulabildiği, dikkat dağıtmayan ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Purpy'nin mor/pembe renk paleti özelleştirilebilir! Bütün renk tonları yönetim panelinden kolayca değiştiriliyor. En önemlisi ise Purpy teması, Crafter lisansı ile birlikte tamamen ücretsiz olarak sunuluyor; ekstra bir ücret ya da ek lisans gerektirmiyor. Hem şık, hem işlevsel, hem de masrafsız.
DEMO:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kullanıcı Adı: demo
Şifre: demo
Detaylı Bilgi: Tanıtım Konumuz
Discord Sunucumuz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Mail: [email protected]
Tema hakkında görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz.
İyi Forumlar..
Son düzenleme: