Yeni Çıkacak Eklentim İçin Sunucu Sahibi Test Ediciler Arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 381
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584
Hepinize merhabalar arkadaşlar. Öncelikle iyi forumlar dilerim...

Başlıktan da anlaşılacağı üzere ücretsiz veya ücretli olarak (henüz karar vermedim) yayınlayacağım sohbet kontrol eklentim için halihazırda sunucu sahibi olan veya bireysel makinasında sunucu açıp eklentiyi kullanıp bana geri dönüt verebilecek kişilere ihtiyacım var.
Bunu yapma sebebim tek başıma eklentinin tüm hatalarını bulamayacak olmam ve eklentiye eklenebilecek yeni fikirlere daha kolay ulaşmam.
Eklenti tamamlandığında ücretli olarak paylaşırsam, bu süreçte bana yardımcı olan kişilere eklentiyi ücretsiz olarak sağlayacağım. Ücretsiz olarak paylaşırsam ise ilk güncelleme planlarını ve ilk güncellemeleri hala aktif olarak test yapan kullanıcılara sağlayacağım.
İki türlü de kârlı olan siz olacaksınız.

Spigot topluluğumuza katılmak için gereken şartlar:
1- Eklentiyi deneyebilecek altyapıya sahip olduğunu kanıtlamak.
2- Eklentiyi kullandığı süreçte en az 2 fikir katkısında bulunmak.

Not: Eklentiyi alıp aktif olarak kullanmayanlar bir daha geri alınmamak üzere topluluktan atılacaktır.

İlgilenen kişiler bu konu altına discord adreslerini bırakırsalar ben iletişime geçerim.
Tekrar iyi forumlar dilerim...

DC: Xenoan#8943
Deneyebilirim.

Merhaba, yukarıda olan arkadaşın dediği gibi bende test aşamasına dahil olmak istiyorum. Discord iletişim adresim; Yiğit Efe Okur#8397

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl