TanıtımYeni Çiftçi Eklentisi wFarmer | 1.20 - 26.x [Yakında - Ön Gösterim]

wreepyy1

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
wreepyy

Discord:

wreepyy

Minecraft Sürümleri
1.20 - 26.x
Herkese merhaba!

Görselde gördüğünüz üzere, temellerini yeni attığım Çiftçi Eklentisi projem üzerinde çalışmaya başladım. Piyasaya hem performanslı hem de kullanışlı yeni bir alternatif sunmayı hedefliyorum.

Eklenti henüz geliştirme aşamasındayken siz değerli sunucu sahiplerinin ve oyuncuların fikirlerini almak istedim:

• Sizce bir çiftçi eklentisinde kesinlikle bulunması gereken özellikler nelerdir?
  • Mevcut eklentilerdeki hangi eksikleri veya yenilikçi fikirleri burada görmek istersiniz?
📌 Not: Görseldeki menü tasarımı geçici (taslak) bir tasarımdır. Proje tamamlandığında arayüz tamamen yenilenebilir.
Değerli fikirlerinizi ve önerilerinizi merakla bekliyorum!

2026-08-25_22.37.36.webp

tüm ekinler ve modlu ekin desteği , sanal spawnerlar için envanter desteği, satış çarpanı (izin tabanlı)

uxm farmer ı inceleyip iyisini yapabilirsin.

Elinize Sağlık geliştikçe tabi ki daha güzel olacaktır ama şuan gözüme biraz az göründü çoğu sunucuda yaratık dropları olsun bloklar olsun o tarz şeyler ile yine ekleyebilir doldurabilirsiniz

Elinize Sağlık geliştikçe tabi ki daha güzel olacaktır ama şuan gözüme biraz az göründü çoğu sunucuda yaratık dropları olsun bloklar olsun o tarz şeyler ile yine ekleyebilir doldurabilirsiniz
items.yml’den oraya istediğiniz itemleri ekleyebilirsiniz ben ilk temel için o kadar uğraşmadım

tüm ekinler ve modlu ekin desteği , sanal spawnerlar için envanter desteği, satış çarpanı (izin tabanlı)
Önerilerin teşekkürler bunları ekleyeceğim. Ayrıca eklentinin her özelliği %100 özelleştirebilir olacak.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl