Skript Paylaşımı Yeni Büyüler! - New Enchantments!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kingOf0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingOf0

"~SimitSu"
Elmaslar
746
Minecraft
SimitSu

Discord:

kingOf0!#4055

Selamun Aleyküm Arkadaşlar. Bugün Size 5-6 tane Yeni Büyü Eklediğim Bir Skript'i Tanıtacağım

Gereksinimler:
  • - Skript
  • - TuSKe

Ayarlanabilir Kısımlar
Kod:
options:
    roketyetki: roket.ucus
    ucusdunyasi: ASkyBlock # ./roket Için dünya
    zumrutsans: 0.2 # kazma sansi büyüsü ile kazarken çıkma şansı
    elmassans: 0.5 #kazma sansi büyüsü ile kazarken çıkma şansı
    demirsans: 1 #kazma sansi büyüsü ile kazarken çıkma şansı
    altinsans: 1.5 #kazma sansi büyüsü ile kazarken çıkma şansı
    komursans: 2 # kazma sansi büyüsü ile kazarken çıkma şansı
    zehirsans: 20# Zehirleme şans'ı 3sn zehirler
    tamirsans: 1 # tamir şans'ı
    Gbonussans: 4 # ganimet bonusu sansi
    VampireDamage: 1 # 1 olursa vampir büyüsü sabahleyin zarar verir

Yeni Büyüler
  • - Healing (Arada Can Basar)
  • - BreakLuck (Arada Elmas Blok Kırarsın)
  • - Vampire (Eğer Akşamsa Rakibin Canını Çalarsın Sabahsa Canın Azalır)
  • - RocketBoots (Belirli Dünyada isen Fly Yetkisi Verir)
  • - AResist (Oranla Rakibine Zehir Basar)
  • - Gbonus (Kılıçla Kestiğinde Bazı Eşyalar Droplar)
  • + Yenileri Yolda

Komutlar

Yetkiniz Varsa​
  • /e (Büyü Isimi)
  • /er (Plugine Reload)
  • /roket (Roket Büyülü Botun Varsa Belirli dünyada fly Verir)

Değiştirilebilir!
Herşey Düzenlenebilir!

Moderatör tarafından düzenlendi:
Güzelmiş beğendim.

Konunuza ve kaynaklara biraz daha önem vermelisiniz. Örneğin skriptin oyun içi görüntüsünü atabilirsiniz.

Güzelmiş beğendim.
Telekkürler
Konunuza ve kaynaklara biraz daha önem vermelisiniz. Örneğin skriptin oyun içi görüntüsünü atabilirsiniz.
Hojam Tekrarlıyorum Resim Yükleyediğimde hata veriyor aslında herşeyde haat veriyor bazen yazmıyor bazen konu başlıklarım otomatik değişiyor (bugün oldu) anlamıyorum skriptleri paylaştığımda bende gözükmüyordu bazen dün gene oldu şimdi burada yazım hatası yoktu değişiklikleri kaydet'e bastım vede hata değil haat yazmışım gibi oldu

Telekkürler

Hojam Tekrarlıyorum Resim Yükleyediğimde hata veriyor aslında herşeyde haat veriyor bazen yazmıyor bazen konu başlıklarım otomatik değişiyor (bugün oldu) anlamıyorum skriptleri paylaştığımda bende gözükmüyordu bazen dün gene oldu şimdi burada yazım hatası yoktu değişiklikleri kaydet'e bastım vede hata değil haat yazmışım gibi oldu
Yazıları ortaladığın için o sıkıntılar ile karşılaşıyorsun. Sol'da kalsın ortalayınca bir şey olmuyor :D

Telefonun İnternetiyle Bağlanıyorum Bu Yüzdenmidir?[DOUBLEPOST=1499934939,1499934902][/DOUBLEPOST]
Yazıları ortaladığın için o sıkıntılar ile karşılaşıyorsun. Sol'da kalsın ortalayınca bir şey olmuyor :D
Ortalamayınca bende daha kötü oluyor :d örneğin Ibb abb mi ne yazmışti

Telefonun İnternetiyle Bağlanıyorum Bu Yüzdenmidir?[DOUBLEPOST=1499934939,1499934902][/DOUBLEPOST]
Ortalamayınca bende daha kötü oluyor :d örneğin Ibb abb mi ne yazmışti
Telefondan yazıyorsanız hızlı yazdığınız için olabilir ayrıca telefonun klavyesi bazı kelimeleri otomatik düzeltiyor. Yazarken dikkatli olun forumda böyle bir sorun yok.

hayır telefondan değil Telefonun internetinden bağlanıyorum laptop üzreinden yazıyorum

hayır telefondan değil Telefonun internetinden bağlanıyorum laptop üzreinden yazıyorum
Fotoğraflrın bozulmasının nedeni ya internetiniz yavaş yükleyemiyor yada yüklediğiniz fotoğrafların linki kırılmış olabilir.Fotoğrafları masüstüne yükleyin hizliresim gibi sitelerden tekrardan linklerini yenileyin sorun kalmaz.

turkcell mobil veri kullanrak wifi hostpot aracılığıyla laptop'uma interntet sağlıyorum resimlerimin hepsini hizliresim'e yüklüyorum fakat Olmuoy :(

turkcell mobil veri kullanrak wifi hostpot aracılığıyla laptop'uma interntet sağlıyorum resimlerimin hepsini hizliresim'e yüklüyorum fakat Olmuoy :(
Eğer Hızlı Resime Yüklüyorsan Başka Yerlere Yüklemeyi Dene Hızlı Resim Bazen Bozulabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl