FurkanÖzcan
Emekli Ekip Lideri.
- Elmaslar
- 1.248
Discord:
FurkanÖzcan#6347
Merhaba değerli MC-TR sakinleri, beni aranızdan tanıyan kişiler belki çıkar belki çıkmaz ama size uzun zamandır düşündüğüm bir soru ile beraber geldim. 2016'dan beri başta forum olmak üzere birçok tecrübe edindim fakat geçen gün fark ettim ki ben bu geçen yıllarda binlerce sunucu açılmasına rağmen sunucu açma girişimine hiç girmedim. Aslında benim durumum farklı şeyler olsun insanlar geldiği zaman gerçekten o yaptığımız sistemlerle eğlensin görüşünde olduğumdan dolayı da bu fazlasıyla gecikti ve o yıldan günümüze kadar hiç sunucu açmadım. Son birkaç gündür kendi kafamda bu durumun içimde kaldığını gördüm çünkü dışarıya baktığımda gerçekten bu işi başaran ve yüzlerce oyuncu kitlesine sahip olan sunucular var ama bu sektöre göre de biraz yaşlandık gibi hissediyorum. Sektörde de eskisi kadar çevremde pek kaldığı söylenemez eğer fikirsel destek olmak isteyen olursa tanışabiliriz de kapım herkese açık.
Sizce bu kadar fazla farklı sistemli sunucu varken sunucu açmaya değer mi? Eğer aç diyorsanız benden dolayı mı yoksa gerçekten sektörde farklılık aradığınızdan dolayı mı? Ek olarak forumda konu açmayı özlemişim belirtmek istedim :)
Sizce bu kadar fazla farklı sistemli sunucu varken sunucu açmaya değer mi? Eğer aç diyorsanız benden dolayı mı yoksa gerçekten sektörde farklılık aradığınızdan dolayı mı? Ek olarak forumda konu açmayı özlemişim belirtmek istedim :)