Çözüldü Yeni Bir Skyblock Paketi Toparlıyorum Ama Bir Kaç Sorunum Var...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YouuuRe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YouuuRe

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
19
Merhaba beyler

Ben skyblock paketi toparlıyorum Spigot olarak ama bir kaç sorun yaşıyorum sizlerden de yardım almaya geldim forum'unuz ve ilgili insanların çok oldugu tek forum oldugu için konuyu buraya açmayı düşündüm şimdi arkadaşlar ilk sorunum groupmanager permlerimi nasıl ayarlamalıyım paketimde bulunan pluginlerin isimleri altta yer almakta acaba bu pluginlerin sadece groupmanagerde oyuncu tagındaki insanlara yani oyunculara hangi permleri vermeliyim yazarmısınız başka paketlere baktım uyuşmuyor bi kaç paket birleştirdiğim için paket özgür durmuyor..

Pluginlerim

ASkyblock
Authme
AutoSaveWorld
ChestCommands
ChestShop
Essentials
Essentials Chat
Essentials GroupManager
Essentials Protect
Essentials Spawn
iConomy
Lockette
NoCheatPlus
SkinRestorer
Skript
WorldEdit
WorldGuard

Açaba yorumda bu pluginlerin sadece oyunculara verilecek permlerini yazarmısınız ?

2. hatam büyük ve sorunlu biraz NameTagEdit Plugini beyler son sürümünü indirdim 2.0.4 ve yeni config user yml dosyaları yüklendi yeni dosya geldi acaba bununda permlerini ve grouplarını ayarlayıp atacak bir arkadaş varmı...

Groupmanager içindeki group listem

Oyuncu
Vip
Reklamci
Rehber
Admin
Mimar
Kurucu

Size zahmet olmazsa bir el atıp nte groupmanager permlerini yazıp onlarıda atarmısınız veya ayarlı varsa paylaşabilirmisiniz ?

Bunları bilmeyip de plugin paketi yapmaya çalışıyorsun demek...
Bence etraflıca bir araştır.

Diğerlerini bilmem ama AutoSaveWorld kaldır hocam bu plugini yer kaplatmaktan başka birşey yapmaz.

kiasan kardo öyle diyorsun ama portlu sw oldugu için cmd kapattıgımda world kayıt edilmiyor..

group manager ayarlanır onu ayarlarım ama önemli sorunum nametagedit plugini spigot sunucu kullanıyorum 2.0.4 bunu hazır bir şekilde verdiğim oyuncu taglarına göre ayarlayabilicek varmı ?

Sen de ful hazıra konuyorsun. Hazırlama daha iyi.
kiasan kardo öyle diyorsun ama portlu sw oldugu için cmd kapattıgımda world kayıt edilmiyor..

group manager ayarlanır onu ayarlarım ama önemli sorunum nametagedit plugini spigot sunucu kullanıyorum 2.0.4 bunu hazır bir şekilde verdiğim oyuncu taglarına göre ayarlayabilicek varmı ?

maksatım hazıra konmak değil nametagedit pluginine oldugum uyuzdur 1 aydır sürekli silip tüm paketlerdeki permlerle birlikte nte jarlarını atıyorum deniyorum olmuyor eskisinden yenisine ve başaramadım en son yolum burasıydı yazdım hiçbirşey için hazıra konmam

maksatım hazıra konmak değil nametagedit pluginine oldugum uyuzdur 1 aydır sürekli silip tüm paketlerdeki permlerle birlikte nte jarlarını atıyorum deniyorum olmuyor eskisinden yenisine ve başaramadım en son yolum burasıydı yazdım hiçbirşey için hazıra konmam
Sen nasıl yapılacağını dahi sormuyorsun. Başka paketlere bak, mantığı kavra. Yapar mısınız dersen hazıra konmuş olursun.

Öncelikle Yardım Var Yardım Var. Şimdi Senin Konunu Türkçeye Çevirirsek. Hocam Ben Temeli Attım Paketi Sen Bitir Diyorsun. GroupManager'ın Detaylıca Ayarlanması Demek Zaten Minimum 1-2 Saat Sürecektir. Ayrıca Şu AutoSaveWorld'e Gelirsek. AutoSaveWorld Gibi Kayıt Eklentileri Spigot İçin Gereksizdir. Spigot Zaten Otomatik Kayıt Alıyor. Ancak Sen Yine de Benim İçim Rahat Etmez Diyorsan İki Satırlık Skriptle save-all Komutunu Dakikada Bir Girdirirsin. Yine Bunlar Haricinde Eğer Sunucunu 30 Saniyelik Açıp Kapatıyorsan Tabii ki Yaptığın Değişiklikler Kaydedilmez..

Konuda yardım edilmeyecekse bildirilsin konuya yetkili arkadaş kilit vursun mesaj kasmasın kimse olsun bitsin beyler bu kadar uzatıp 2. bir sayfa açmayalım bence yardım edecek arkadaş varsa sadece nte nametagedit 2.0.4 pluginine yardım etsin benim için yeterlidir... açıklamalı bir videosu olan varsa mesajda belirtebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl