RebelZone
Anam! Lav Yaktı Beni
Giriş Bölümü
Merhaba dostlarım, bugün foruma geri dönüş yaptım ve planladığım bir seriyi tanıtacağım.
Umarım bu seriyi seversiniz ve bende devam ederim. Her zaman ki gibi giriş bölümünde boş yapıyorum.
Tamamdır o zaman tanıtmaya başlayalım...
Niye Serinin İsmi ''Rebel İle Gerçeklere Doğru''?
Aslında başka isimler olabilirdi fakat en mantıklı bu isim olacağını düşündüm ve bu yüzünden serinin adı ''Rebel İle Gerçeklere Doğru'' oldu. Belki ilerleyen zamanlarda bu seri ismi değişebilir veya başka bir seri ile karşınızda olabilirim. Her zaman dediğim gibi ''sadece bekleyin'' dedikten sonra birkaç sene sonra yeni seriye başlarım. :)
Bu seri daha doğrusu konularım okullar açılınca biteceği için birkaç konu içerisinde Sezon Finali yapabilir. :D
Bu Serinin Konusu Ne Olacak?
Bu seride insanların yaptığı hataları veya hep yaptıkları ve güzel olduğunu düşündükleri fakat güzel olmayan şeylerden konuşacağız.
Örnek vermek gerekirse Türkiye'de film sektörü nereye doğru gidiyor? gibi konularda olacaktır. Bazı konularda kendimin yaptığı birçok hatayı sizlerle paylaşıp kimin ne yapıp yapmadığını anlayabiliriz. Bazen anketler filan... :D
Kısacası her şeyden konu açacağız. Gündemde çok fazla olan şeyleride ele alacağız.
@SoulX , @Alpho320 , @Burakcan , @OFEZA ,@IrfanDmn
İsteyen özelden yazabilir.