Dark_4
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 110
- Minecraft
- Dark_4
Discord:
Evoshi Hatake#6144
Evoshi Hatake#6144
Evoshi Hatake#6144
Objektif Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim <3<3 Peki Sizce Neler Eklense Güzel Olur Yazabilirmisiniz?Şahsen Beğenemedim Başarılar <3
Bence İsim'i Değiştirilmeli. Kendinize Özel Çiftçiliğe Benzer Sistemler Ve Köyleri Andıran Map'ler İle Güzel Olabilir.Objektif Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim <3<3 Peki Sizce Neler Eklense Güzel Olur Yazabilirmisiniz?
Evoshi Hatake#6144
Haklı Olabilirsiniz Bu Güzel Olabilir Belki 1 Ay Veya 2 Ay İçerisinde Bu Dediğiniz Tarz Bir Paket Ortaya Çıkartabilirim Adınıda Değiştirim.Bence İsim'i Değiştirilmeli. Kendinize Özel Çiftçiliğe Benzer Sistemler Ve Köyleri Andıran Map'ler İle Güzel Olabilir.
Rica Ederim İyi Forumlar. <3Haklı Olabilirsiniz Bu Güzel Olabilir Belki 1 Ay Veya 2 Ay İçerisinde Bu Dediğiniz Tarz Bir Paket Ortaya Çıkartabilirim Adınıda Değiştirim.
Tekrardan Yorumunuz İçin Teşekkürler <3 <3
Evoshi Hatake#6144
Objektif Yorumun İçin Teşekkürler Eğer Eklenmesini Düşüneceğin Bişey Olursa Yazarmısın Yiğit Abi Seviliyosun <3 <3
Bence gayet güzel bir projeye benziyor. Hatta şimdiden sizlere bu yeni projenizde başarılar dilerim ?

efekurban
Evoshi Hatake#6144
Pakette Baya Bir Değişiklik Yapmayı Düşünüyorum Adınıda FarmBlock Değilde VillagerLife Yapmayı Düşünüyorum Ama Sorun Şu Şimdi Direk Benim Mantığımdan Çıkıyor Ben Skyblock Benzeri Bir Oyun Yapmayı Düşünüyordum OYüzden Fikrim Şu FarmBlock Benim Yeni Projem Olacak VillagerLife İse Benim Bir Sonraki ProjemEdit mantığı blok kırmaya dayalı olursa kötü, onun dışında iyi olabilir görmeden demek doğru olmaz.
Evoshi Hatake#6144
Öncelikle Mantığınız Güzel Olmuş Eklenebilecek Şeyleri Söylediğiniz İçin Teşekkürler Pakete 1 2 Ay İçerisinde Başlamayı DüşünüyorumMerhabalar, projenizi beğenmedim. Lakin şöyle bir şey düşünebilir eklenti yazarları için, FarmBlock eklentisi sayesinde, oyuncular yapmış oldukları farmlar sayesinde level atlayacaklar, her level başı artan miktarda para kazanacaklar. Ek olarak VIP üyeler için ayrı bir farm ücreti olucak. Ekstra olarak bazı şeylerin farmlarının yapılabilmesi için upgrade isteyecek. Gui destekli olucak.
Kısaca bahsedersek nedir bu? Kafam karıştı..?!
Kısaca bahsedersek, levelli bir farm sistemi olucak. Hem level, hem upgrade şeklinde olucak. Levele göre farm'ın büyüme hızı artıcak. Upgrade göre farklı ürünler ekilebilecek. VIP üyeler için oyuncuların kazandığı fiyatın x2'sini alacaklar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!