Yeni Bir Oyuncu Satış Markası Kursak Sizce Nasıl Olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Graydeth

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
237
Minecraft
ankaralikaya

Discord:

kkayaaaa

Selam arkadaşlar, öncelikle iyi günler hepinize.
Burda sormamın sebebi başka resmi bir yerde olsa hoş olmazdı oyuncuların fikirlerini almak istedim.
Oyunculara hitap edecek, teknolojik alet, yazılım, oyun ve daha fazlasının satıldığı bir site açmak istiyoruz.

Ancak günümüzde bir çok böyle büyük bir site varken sizce olur mu?
Olursada nasıl olur, nasıl yeniliklerle olur, nasıl değişikliklerle olmasını isterdiniz?
Alışveriş yapacağınız bir siteden beklentiniz ne olurdu?
Geçmişte böyle birşeye tecrübesi olan varsa karşımıza çıkacak engelleride söyleyebilir.

Demek istediğimi çok anlatamadım ama sizler okuyunca anlayıp fikirlerinizle yardımcı olursunuz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar, öncelikle iyi günler hepinize.
Burda sormamın sebebi başka resmi bir yerde olsa hoş olmazdı oyuncuların fikirlerini almak istedim.
Oyunculara hitap edecek, teknolojik alet, yazılım, oyun ve daha fazlasının satıldığı bir site açmak istiyoruz.

Ancak günümüzde bir çok böyle büyük bir site varken sizce olur mu?
Olursada nasıl olur, nasıl yeniliklerle olur, nasıl değişikliklerle olmasını isterdiniz?
Alışveriş yapacağınız bir siteden beklentiniz ne olurdu?
Geçmişte böyle birşeye tecrübesi olan varsa karşımıza çıkacak engelleride söyleyebilir.

Demek istediğimi çok anlatamadım ama sizler okuyunca anlayıp fikirlerinizle yardımcı olursunuz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim.
itemsatis vb. siteler varken asiri fark atacak bise yapmaniz gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl