benjamin17
novasyy
rehaxdd
şöyle ki leaderos ' da yanlış bilmiyorsam minexon kadar detaylı özellikler mevcut değil destek konusuna gelirsek minexon ve leaderos benim gözümde kötü bizim ekibimiz uyku nedir bilmedigi için destek konusunda hiç bir sorunumuz asla olmazMerhaba açıkçası Minecraft Websitesi denilince benim aklıma direkt LeaderOS geliyor ve işinizi biraz zorlaştırıyor piyasada güçlü bir rakibiniz varken gerek optimizasyon gerek görsellik açısından iyi bir çıkış yapmanız gerektiğini düşünüyorum, bunun dışında elbette bu arkadaşlarında eksikleri var umarım güzel bir başarıya adım atarsınız.
dediğiniz oyuncu pazarı olayı gayet hoş tutulabilir bir sistem bunu notlarıma ekledim.Mevcut olarak minexon ve leaderos içerisinde bulunan sistemi çoğunlukla yeterli görüyorum. Bunlara ek olarak
Oyuncuların site ile sunucu arasındaki bağlantı ile özel eşyaları vs kredi mantığı ile site üstünden oyuncular pazar açabileceği bir sistem geliştirilebilir.
Bunun haricinde mevcut olan scriptlerde daha farklı modern bir tema geliştirilebilir.

benjamin17
Leaderos çoğu sistemin atası sayılabilir. Ekstra olarak leaderos premium teması minexona göre çok daha fazla içerik barındırıyor.şöyle ki leaderos ' da yanlış bilmiyorsam minexon kadar detaylı özellikler mevcut değil destek konusuna gelirsek minexon ve leaderos benim gözümde kötü bizim ekibimiz uyku nedir bilmedigi için destek konusunda hiç bir sorunumuz asla olmaz
dediğiniz oyuncu pazarı olayı gayet hoş tutulabilir bir sistem bunu notlarıma ekledim.
tema konusuna gelirsek tema konusunda öneride bulunabilecek arkadaşlar iletişime geçebilir çünkü minexon ve leaderos scriptlerindeki temalar klasikleşmiş olduğundan kaynaklı ben website scriptimde klasikleşmiş tema bulundurmak istemiyorum.
novasyy
Haklısınız leaderos destek konusunda gerçekten felaket sitelerinde bulunan canlı sohbet kısmından asla bir yetkili ile iletişime geçemedim umarım daha güzel bir script tasarlarsınız ve sunucu sahipleri olarak sizleri tercih ederiz, iyi forumlar.şöyle ki leaderos ' da yanlış bilmiyorsam minexon kadar detaylı özellikler mevcut değil destek konusuna gelirsek minexon ve leaderos benim gözümde kötü bizim ekibimiz uyku nedir bilmedigi için destek konusunda hiç bir sorunumuz asla olmaz
dediğiniz oyuncu pazarı olayı gayet hoş tutulabilir bir sistem bunu notlarıma ekledim.
tema konusuna gelirsek tema konusunda öneride bulunabilecek arkadaşlar iletişime geçebilir çünkü minexon ve leaderos scriptlerindeki temalar klasikleşmiş olduğundan kaynaklı ben website scriptimde klasikleşmiş tema bulundurmak istemiyorum.
rehaxdd
dediğim gibi destek konusunda ekibimiz 7/24 aktif olduğundan kaynaklı destek konusunda bir problem yaşayacagımızı düşünmüyorum, script deki özellikler basit lakin tema konusuna gelirsek yaparız forumda konu açılır öneriye göre yapılırHaklısınız leaderos destek konusunda gerçekten felaket sitelerinde bulunan canlı sohbet kısmından asla bir yetkili ile iletişime geçemedim umarım daha güzel bir script tasarlarsınız ve sunucu sahipleri olarak sizleri tercih ederiz, iyi forumlar.

Yusuf Mert
rehaxdd
ben hangi scripti kullanmalıyım diye bir soru sorduğumu hatırlamıyorumBence Leaderosa kullanabilirsiniz. Uzun süre Minexon kullanıcısıydım ancak son dönemde artan çökme sorunları ve kesintiler nedeniyle Minexon'u bırakıp Leaderosa'ya geçiş yaptım. Minexon'un destek konusunda ciddi sıkıntıları var; yaşadığınız herhangi bir sorun veya çökme durumunda muhattap alabileceğiniz birini bulamıyorsunuz. Son zamanlarda Minexon'un yaşadığı kesintiler de oldukça arttı. Bu yüzden, destek alamadığınız bir firmaya para ödemek yerine, daha güvenilir ve destek sunan bir çözüm tercih etmek çok daha mantıklı. Bu noktada Leaderosa, bana çok daha verimli bir deneyim sundu.

Yusuf Mert
Pardon yanlış okumuşum konuyu, değişiklik yaptım.ben hangi scripti kullanmalıyım diye bir soru sorduğumu hatırlamıyorum
Sitede para ödülü veya kredi ödül verilyorsa en cok oy verenler 150 kredi gibi bir alan yapabilirsinMerhaba,
Yeni bir minecraft website scripti yapmaya başlayacağız bu website scripti üzerinden neler görmek isterseniz ne yapsak hoş ve kaliteli olur önerilerinizi yorumlarda bekliyorum
rehaxdd
bu dediklerini biraz daha açarmısın örnek veriyorum sunucu durumunu gösteren widget nasıl birşey olmalıKullanıcı dostu arayüz olabilir, kategorilerine kolay erişebilen,
Sunucu durumunu gösteren widget, anlık olarak sunucunun durumunu çevimiçi oyuncu sayısı vs.
Gelişim iletişim ve destek sistemi.
Oyuncuların profilleri ve istatistikleri olabilir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!