Yeni Bir Emek Skyblock Paketinde Sence Neler Olmalı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LunaVortex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 407
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LunaVortex

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhabalar

Beyler bayanlar Uzun Zamandır Mc aleminden uzağım. yeni bir paket yapmak istiyorum ve bu emekskyblock da ne tür pl ler olmalı sizce ?

Emek mi Op mu ?
Emek: Rekabet artırıcak bir sistem olabilir mesela ada levelleri ömürlük değil aylık hesaplanabilir.
Op: Gelişmiş bir spawner sistemi olabilir ve Maden bloklarını koyan bir robot eklenebilir.
Spawnerler süreli olabilir sınırsız spawner sistemini kapatabilirsin.
Kumar sistemi cok gelişmiş eklenebilir.
Ada pazarları yerine genel bir pazar alanı eklenebilir.
Eğlenceli minigamesler eklenebilir ufak ufak skyblock içerisinde

Son düzenleme:
Merhabalar

Beyler bayanlar Uzun Zamandır Mc aleminden uzağım. yeni bir paket yapmak istiyorum ve bu emekskyblock da ne tür pl ler olmalı sizce ?
Bana göre hocam skyblock fazla abartılan bir tür sadece bu türde sunucular açılması yerine daha özgün sistemli yeni tarz sunucular açılmalı.

Ama sistem olarak daha rekabetçi bir sistem olması gerekir, vip gibi üyeliklerini abartılmaması, insanlarının kolay gelişebileceği bir sistem olması gerekir. Onun dışında olan bütün herşey zaten klâsik bütün sunucularda görebileceğiniz skyblock daha doğrusu özgün olmayan ve 2 3 ay yüksek bir gelir kazanıp sonraki aylarda VDS masrafını dahi karşılayamayan paketlerden bir farkı yoktur. Kısaca ekstra bir plugin eklemek ile değil bütün oyunun dengesinin tüm oyuncular için aşağı yukarı eşit olmasını sağlamak daha iyidir.

Önerim bu kadardı iyi günler dilerim hocam. Biraz suçlayıcı veya garip bir dille anlatmış olabilirim sorunumu bu şekilde anladıysanız özür dilerim sizden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl