Yeni bir dolandırıcılık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.351
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpikLava

Developer/oyna.epiklava.com
Elmaslar
416
Discord sunucum profil resmimi çalıp ismi yazıp kendini kurucu gibii gösteren kişiler ile karşılatım işlerinde çok iyiler
71593
71594

Öncelikle eklemek istediğim birkaç şey var;

CS:GO üzerinden eklenti yapıp satan biriydim ve ayrıca sunucum vardı. Bazı insanlarda benim adımda steam, forum, discord hesabı açıp nitelikli dolandırıcılık işlerine girmişler. Bazı insanlar öyle bir prodüksiyon yapmışlar ki çok inandırıcılar. Bunu MC-TR üzerinden yapanları şikayet etmeyi unutmayın. Bende elimden gelenleri buraya atıyorum.. Çok zekiler..

Öncelikle eklemek istediğim birkaç şey var;

CS:GO üzerinden eklenti yapıp satan biriydim ve ayrıca sunucum vardı. Bazı insanlarda benim adımda steam, forum, discord hesabı açıp nitelikli dolandırıcılık işlerine girmişler. Bazı insanlar öyle bir prodüksiyon yapmışlar ki çok inandırıcılar. Bunu MC-TR üzerinden yapanları şikayet etmeyi unutmayın. Bende elimden gelenleri buraya atıyorum.. Çok zekiler..
Discord pp çalmıslar organize çalısıyolar

Bu olaylar gerçekten maalesef çok yaygın. Örneğin bizim sunucumuzun 5-6 tane başkalarca açılmış sahte hesabı var..

Senin o kadar büyüdüğünü düşünmüyorum .

bunlar kendilerini çok akılı sanıyorlar yaşları 13-14 bilmiyorlar ki yaptıkları suç ve bu suçların büyük bedelleri var :)
Korkutma amacı ile bunları şikayet etmek lazım gerekli makamlara

Yaptıklarının ne gibi suça girdiği akıllarının ucundan bile geçmiyor.Yazık gerçekten nitelikli dolandırıcılık vs vs

Bu fikirleri beşikte tasarlıyolar sanki.

Gelecegin teledolandırıcları zaöanım olsa git savcılığa dava et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl