Yeni bir başlangıç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 131734

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
394
Merhaba değerli MC - TR üyeleri konu başlığındada görüdüğü üzere yeni bir başlangıç yapmaya karar verdim yeni bir başlangıç derken bazı konular üzerinde kendimi geliştirmek anlamında sizden tek istediğim şey forum veya forum dışı üzerindeki yaptığım hataları söylemeniz, biliyorum söylersek ne yapacaksın diyorsunuz, yapcağım şey O konu üzerinde kendimi geliştirip düzeltmek. Yorumlar üzerinde her türlü hatamı söyleyebilirsiniz.​

Son düzenleme:
Konu dizaynın çok karışık.

Merhaba değerli MC - TR üyeleri
konu başlığındada görüdüğü üzere
yeni bir başlangıç yapmaya
karar verdim yeni bir başlangıç derken
bazı konular üzerinde kendimi geliştirmek anlamında
sizden tek istediğim şey forum veya forum dışı üzerindeki
yaptığım hataları söylemeniz, biliyorum söylersek ne yapacaksın
diyorsunuz, yapcağım şey O konu üzerinde kendimi geliştirip
düzeltmek. Yorumlar üzerinde her türlü hatamı söyleyebilirsiniz.​
Tüm yazıları ortalamana gerek yok. Noktalama yanlışlarını düzeltebilirsin, Türkçeni de öyle :D

Tüm yazıları ortalamana gerek yok. Noktalama yanlışlarını düzeltebilirsin, Türkçeni de öyle :D
Türkçemi yavaş yavaş geliştiriyorum zaten. Türkçemden başka hatam yok mu benim ?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Yaşıtlarınla, büyük ve küçüklerinle nasıl konuşacağını tam olarak bilmiyorsun. Türkçeni bir an önce geliştirmelisin. Gereksiz tartışmalara girme, eleştirileri küfür, hakaret olarak algılama. Yaşın küçük olsa da olgun gibi davran. Özünde iyi bir çocuksun. Kendine çeki düzen verebileceğine inanıyorum.

Yaşıtlarınla, büyük ve küçüklerinle nasıl konuşacağını tam olarak bilmiyorsun. Türkçeni bir an önce geliştirmelisin. Gereksiz tartışmalara girme, eleştirileri küfür, hakaret olarak algılama. Yaşın küçük olsa da olgun gibi davran. Özünde iyi bir çocuksun. Kendine çeki düzen verebileceğine inanıyorum.
İnancın için teşekkürler, kendimi bu konular üzerinde geliştirmeye başlayacağım.

Eksiklerini insanlara sorarak bulamazsın yaşadıkça her şey değişir bunu öyle düşünme ama sen yinede yaptığın hareketleri 10 kez düşün. Yüksek ihtimalle bundan 1 - 2 yıl sonra ben neden böyle bir konu açtım diye kendini sorgularsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl