Tasarım Yeni Banner Tasarımları | Mutlu Yıllar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erscyus

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
146
Minecraft
erscyus

Discord:

erscyus

Merhabalar! Banner tasarımları ve thumbnail yaptım sizce nasıl olmuş?

GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN:

erscyus#9156

SıralamaBannerÖrnek.png
RebornVipDuyuru3.png
RebornCraftYılbaşı.png
AKSZCRAFT-%50-İndirim.png
HazmatCraftİndirimFırsatı.png
RebornCraft2xKrediEtkinliği2.png
CrewNetwork1000KrediÖdüllüTurnuva.png
SkyblockTC29Ekim2.png
İmibiyumYüzdeElliİndirim.png
Real-Diamond.png
SoulCraftKitPvP.png

Son düzenleme:
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Konu tasarımı sadece bir minecraft sunucusuna yapılmış 3, 4 adet görsel değildir. Konu tasarımı dediğim şey konusu olan birşey bu görsellerde konu %50 indirim ben bu konu başlığı altında bir tasarım yaptım. Daha çok bütünlemek için konu tasarımı başlığını kullandım burada madem konu tasarımının ne demek olduğunu bilmiyorsunuz yorum yapmayın. Birden çok yani bütünlüğün kullandığı bir kelimeyi sadece o anlamı varmış gibi kullanmayın rica ediyorum. Her resimin bir konusu vardır. Paintten gidip bir kare ve üçgen çizersen adam gelip geometrik şekiller yapmış der bu geotmetrik şekiller asıl konu olur burda bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın, boş kafa açmayın iyi akşamlar diliyorum.

Konu tasarımı sadece bir minecraft sunucusuna yapılmış 3, 4 adet görsel değildir. Konu tasarımı dediğim şey konusu olan birşey bu görsellerde konu %50 indirim ben bu konu başlığı altında bir tasarım yaptım. Daha çok bütünlemek için konu tasarımı başlığını kullandım burada madem konu tasarımının ne demek olduğunu bilmiyorsunuz yorum yapmayın. Birden çok yani bütünlüğün kullandığı bir kelimeyi sadece o anlamı varmış gibi kullanmayın rica ediyorum. Her resimin bir konusu vardır. Paintten gidip bir kare ve üçgen çizersen adam gelip geometrik şekiller yapmış der bu geotmetrik şekiller asıl konu olur burda bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın, boş kafa açmayın iyi akşamlar diliyorum.
senin %50 indirim dediğin şeyler banner dan ibaret -bana göre boş ekleme yapmana gerek yok-, bir kullanıcı konu tasarımı diye %50 indirim bannerinin büyük halini mi görecek

saçma

Bilemiyorum hocam tercih meselesi ama yazdığıma bakarsak benim yazdığımda mantıklı sonuçta bir konusu var bu görselinde. Konu tasarımı derken zaten sunucu tanıtımı olarak düşünüyorsanız sadece onda da sıkıntı var onada sunucu tanıtım tasarımı mı yazalım. Direkt bahsettiğim şey tüm hepsini bir araya toplayan bir konusu olan tasarımlar.

Eline sağlık, hoşuma gitti. Sade ve öz sunucular için

Moderatör tarafından düzenlendi:
Tasarımları oluşturan unsurlar benzer olursa (clipart - clipart / lowpoly - lowpoly denkliği gibi mesela 2. görseldeki icon ve bulutlar alakasız duruyor) daha hoş şeyler çıkar bence ortaya. Renk paletleri hoş, sunucuların paletlerini taşıyorsa güzel. Geliştirebilirsin kendini. Başarılar.

Tasarımları oluşturan unsurlar benzer olursa (clipart - clipart / lowpoly - lowpoly denkliği gibi mesela 2. görseldeki icon ve bulutlar alakasız duruyor) daha hoş şeyler çıkar bence ortaya. Renk paletleri hoş, sunucuların paletlerini taşıyorsa güzel. Geliştirebilirsin kendini. Başarılar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.

Bulutları koymayacaktım aslında da boş kalmasın pek diye bi eklemek istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl