daywe#0001
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Böyle bir şey yapıp satıyorsanız bende yaptırtmak isterim.
Merhabalar! Sade bir örnek konu tasarımı yaptım sizce nasıl olmuş?
GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN:
erscyus#9156Ekli dosyayı görüntüle 211881
erscyus
senin %50 indirim dediğin şeyler banner dan ibaret -bana göre boş ekleme yapmana gerek yok-, bir kullanıcı konu tasarımı diye %50 indirim bannerinin büyük halini mi görecekKonu tasarımı sadece bir minecraft sunucusuna yapılmış 3, 4 adet görsel değildir. Konu tasarımı dediğim şey konusu olan birşey bu görsellerde konu %50 indirim ben bu konu başlığı altında bir tasarım yaptım. Daha çok bütünlemek için konu tasarımı başlığını kullandım burada madem konu tasarımının ne demek olduğunu bilmiyorsunuz yorum yapmayın. Birden çok yani bütünlüğün kullandığı bir kelimeyi sadece o anlamı varmış gibi kullanmayın rica ediyorum. Her resimin bir konusu vardır. Paintten gidip bir kare ve üçgen çizersen adam gelip geometrik şekiller yapmış der bu geotmetrik şekiller asıl konu olur burda bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın, boş kafa açmayın iyi akşamlar diliyorum.
erscyus
Redoerdo#0001
erscyus
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.Tasarımları oluşturan unsurlar benzer olursa (clipart - clipart / lowpoly - lowpoly denkliği gibi mesela 2. görseldeki icon ve bulutlar alakasız duruyor) daha hoş şeyler çıkar bence ortaya. Renk paletleri hoş, sunucuların paletlerini taşıyorsa güzel. Geliştirebilirsin kendini. Başarılar.
Tasarımlarınız güzel olmuş elinize sağlık. Başarılar
Merhabalar! Sade bir örnek konu tasarımı ve thumbnail yaptım sizce nasıl olmuş?
GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN:
erscyus
Bulutları koymayacaktım aslında da boş kalmasın pek diye bi eklemek istedim.Tasarımları oluşturan unsurlar benzer olursa (clipart - clipart / lowpoly - lowpoly denkliği gibi mesela 2. görseldeki icon ve bulutlar alakasız duruyor) daha hoş şeyler çıkar bence ortaya. Renk paletleri hoş, sunucuların paletlerini taşıyorsa güzel. Geliştirebilirsin kendini. Başarılar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!