Yeni açmayı düşündüğümüz sunucumuz için sistem önerisi istiyoruz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NADXIWA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 359
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NADXIWA

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
30
Minecraft
NADXIWA

Discord:

nadxiwa

Yeni açmayı düşündüğümüz sunucumuz için sistem önerisi istiyoruz şuan 3 adet ana sistem var ana sistemler meslek yetenek vs değil merak etmeyin türkiyede sadece biri yaygın olarak kullanılıyor oda defualt bir şekilde. Sürüm 1.21.1 survival sunucusu yapıyoruz sizinlerinde fikrini almak istedik oyuncuların çoğu klsaik aynı sistemli sunuculardan bıktı yeni sistemler getirmek istiyoruz.

Yeni açmayı düşündüğümüz sunucumuz için sistem önerisi istiyoruz şuan 3 adet ana sistem var ana sistemler meslek yetenek vs değil merak etmeyin türkiyede sadece biri yaygın olarak kullanılıyor oda defualt bir şekilde. Sürüm 1.21.1 survival sunucusu yapıyoruz sizinlerinde fikrini almak istedik oyuncuların çoğu klsaik aynı sistemli sunuculardan bıktı yeni sistemler getirmek istiyoruz.
Yetenek ağacı, sunucu içi seviye sistemi, statlar (kritik hasar, hasar, can, zeka vesaire) olabilir

MMORPG sunucusu yapıyordum ancak ani bir şekilde Skyblock yapma kararı aldım :D İstersen skill ve custom item için kod paylaşabilirim
Olabilir benim isime yaramasa bile birinin yarar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

MMORPG sunucusu yapıyordum ancak ani bir şekilde Skyblock yapma kararı aldım :D İstersen skill ve custom item için kod paylaşabilirim
Olabilir benim isime yaramasa bile birinin yarar.

Bu Türklerin skyblock sevdası sonumuz olacak. (!)

Itemsadder'ı güzel kullanabilirseniz TR'deki bir çok sunucuyu sollarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl