238/500 play.mc-block.com Zümrüt Sunucu YENİ AÇILIYOR! [12.06.2026] YENİ SEZON AÇILIYOR! GERÇEK PARA ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR! OYNA.MC-BLOCK.COM | EMEK SKYBLOCK AÇILIYOR! CUMA 19:00 12.06.2026

Konu, 12 Ağustos 2026 11:27'de tarihine kadar sabit.
Konu tasarımı biraz dağınık duruyor ve metin yerleşimi daha düzenli olursa çok daha iyi görünebilir ayrıca sistemlerin de çoğu klasik duruyor biraz daha özgünlük katılırsa güzel bir etkileşim alınabilir başarılar.

Merhabalar,
Konu tasarımınız ve sunucu hakkında açıklamalarınız gayet güzel, biraz daha özgün sistemler ile çeşitlendirmeniz durumun da tadından yenmez.

Başarılar dilerim.

Best sunucum ya

Sunucu Denenebilir Gayet Güzel Duruyor sistemlerini ve konu Tasarımınıda beğendim

Yeni sezonda Mars Network yönetim ekibi olarak başarılar dileriz :)

Yeni sezonunuzda başarılar dilerim!

MC-Block sunucusu olarak her zaman oyuncularımıza keyif verecek oyun modları tasarlamaktayız. Sürekli gelişen oyun modlarımızla birlikte yeni oyuncularımızın sunucuya katılımını her zaman amaçlamaktayız. Sunucumuz 2020'de açılmış olup 2024 yılı itibariyle tekrardan hizmete açılmıştır. Siz değerli oyuncularımızı sunucumuza beklemekteyiz.

MC-Block Skyblock oyun modu tamamen yenilikçi sistemlere önem veren her zaman oyuncularının keyfini düşünerek yapılmış bir oyun modumuzdur. Değerli oyuncularımızın isteği doğrultusunda her zaman yanındayız. Değerli oyuncularımızı Emek Skyblock oyun modumuza davet ediyoruz!

Ekli dosyayı görüntüle 258856
Ekli dosyayı görüntüle 254540
Ekli dosyayı görüntüle 254538

Ekli dosyayı görüntüle 284526
Ekli dosyayı görüntüle 284527
Ekli dosyayı görüntüle 284528
Ekli dosyayı görüntüle 284530
Ekli dosyayı görüntüle 284529
yeter lütfen artık herkese bildirim göndermeyin. Katılmak isteyen zaten katılır.

**Skyblock güncelleme notları;**

- Sponsor+ eklendi.
- Çiftçiye minyonun kırdıkları eşyalar eklendi.
- Madenci minyon yıldız gereksinimleri artırıldı.
- Teknik birkaç problem çözüldü.
- Farmlar %25 oranında üretimi azatıldı.
- Balıkçı ve kadim kasası gün içerisinde aktif olacaktır.
- Yeni seviye bloğu eklendi; Reçine bloğu (Sadece Balıkçı ve Kadim kasasından çıkacak)
- Düello tekrardan aktif edildi.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl