[YENI AÇILDI!] Son Hükümdar 1.18.1 Emek Survival Sunucusu - BOSS /Özel Setler /Klan Savaşları ve daha fazlası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sunucudaki tek özellik custom model moblar, battlepass ve bloodmoon galiba. Keşke custom model moblara para harcıyacağınıza o parayla denenmemiş işlere girişseydiniz.

Sunucudaki tek özellik custom model moblar, battlepass ve bloodmoon galiba. Keşke custom model moblara para harcıyacağınıza o parayla denenmemiş işlere girişseydiniz.
Daha sunucu açılmamış sunucunun içeriği hakkında zerre bilgin yokken bu yorumu yapabiliyorsun, diyecek bir şeyim yok. Kendi sunucunda başarılar.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
Sunucuda sadece benim kodladığım 3000 satır kod bulunmaktadır. (Çiftçi, günlük ödül vb. hariç)
Merak edenler varsa 3-4 Aylık güncelleme hazır bir şekilde yapıldı. Ayrıca denenmemiş şeyleri deneyen benim dışımda bir sunucu daha vardı. Benim sunucum kapandı diğer arkadaşın da hâlâ yenilikleri sevdirmeye çalıştığı bir piyasaya yeni fikir içerikli sistem yapmaktansa; klasik şekilde açmanın mantıklı olacağını düşündüğüm için, hali hazırda kodladığım yaklaşık 5000 satırlık kodu sildim.

Bir de şunu da demek istiyorum. Hazır model alınmış fakat belli başlı değişikliklerle kendi sistemimize entegre ettiğimiz bir sistem mevcut. Zaten bir işi özelleştiren şey onun değiştirilmesidir.

Düzenleme: Forum konusundan gördüğünüz 7 model mevcut. Daha görmedikleriniz vs de var. Toplam ne kadar ediyor bilmiyorum fakat yaklaşık 100$ civarı ediyordur. Sadece modele 1350₺ verdiysek maddi açıdan sorunu olmayan bir sunucu olması bile oyuncuları rahatlatabilir.

Güzel sunucuya benziyor.Mcye geri dönme nedenim bile olabilir bol şanslar :P

Sunucu yönetimi konusunda biraz bilgin olsaydı bu yorumu yapmazdın diye düşünüyorum. Sunucu açılır açılmaz eklenecek tüm özellikleri eklersen hem oyuncuların kafasında karışıklığa sebep olursun, hem de sonraki zamanlarda günceleme olarak getirebileceğin pek de bir şey kalmaz. @Geyik'in de dediği gibi, hazırlık aşamasında zaten sonraki aylar için gelecek olan güncellemelerin tamamı hazırlanmış durumda. Yapılan işi görmeden, incelemeden ya da takip etmeden böylesine tuhaf bir yorum yapman gülünç açıkcası. Denenmemiş işlerden kastın ne ise söyle, biz de bilelim. Sunucun da varsa özelden ip adresini iletirsen en kısa sürede ziyaret etmeyi düşünüyorum, belki bize bir şeyler katarsın değil mi?

İyi forumlar.

Daha sunucu açılmamış sunucunun içeriği hakkında zerre bilgin yokken bu yorumu yapabiliyorsun, diyecek bir şeyim yok. Kendi sunucunda başarılar.
Bilgi vermezsen bilgim olamaz açtığın konu üzerinden yorum yaptım. Gösterdiğiniz şeyler sunucunun en iyi özellikleri olması gerekli değil mi? Ben sizi karalamıyorum sadece konu tasarımınızda verilen sistemleri eleştiriyorum arasında fark var.

Sunucu yönetimi konusunda biraz bilgin olsaydı bu yorumu yapmazdın diye düşünüyorum. Sunucu açılır açılmaz eklenecek tüm özellikleri eklersen hem oyuncuların kafasında karışıklığa sebep olursun, hem de sonraki zamanlarda günceleme olarak getirebileceğin pek de bir şey kalmaz. @Geyik'in de dediği gibi, hazırlık aşamasında zaten sonraki aylar için gelecek olan güncellemelerin tamamı hazırlanmış durumda. Yapılan işi görmeden, incelemeden ya da takip etmeden böylesine tuhaf bir yorum yapman gülünç açıkcası. Denenmemiş işlerden kastın ne ise söyle, biz de bilelim. Sunucun da varsa özelden ip adresini iletirsen en kısa sürede ziyaret etmeyi düşünüyorum, belki bize bir şeyler katarsın değil mi?

İyi forumlar.
Ben konu tasarımında verilen sistemleri yorumlarken sunucuda daha fazlası olucak demen ve sunucu yönetme bilgin yok demen nekadar acemice. Yapılan sunucuyu değil yapılan konuyu inceledim ben, konu tasarımında gördüğüm sistemler üzerinden yorum yaptım. Bu dogmatik düşünceden çıkın artık sıkılmadınız mı?

İyi forumlar.

100 online, teşekkürler <3

Ekli dosyalar

• Screenshot_321.png
    Screenshot_321.png
    647,5 KB · Görüntüleme: 39
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl