ilsavis
neon#9620
Görüşleriniz için teşekkürler daha farklı sistem önerileriniz varsa yapıcı bir eleştiri şeklinde alabilirizSistemler klasik Türk sistemleri, al meteor koy sistem işte sana kardeşim neyini beğenmiyorsun? Ha bu arada logoyuda çok beğendim RealisticWorldGenerator pluginin logosunu alıp üstüne B koymak çok emek isteyen bir iş. Çok iyi bir sunucuya benziyor!!!!!!!!!
Semih#0942
Yok knk ben hala origin realms logosu olduğunu ve bulutları sildiklerini düşünüyorum. Logo en kısa sürede değiştirilmeli. Konu tasarımı bana bir dungeon havası verdi ama güzel. Sistemler konusunda görüşüm genel ve basit sistemler ama çoğu kişinin de istediği zaten bu. Ek görseller:Sistemler klasik Türk sistemleri, al meteor koy sistem işte sana kardeşim neyini beğenmiyorsun? Ha bu arada logoyuda çok beğendim RealisticWorldGenerator pluginin logosunu alıp üstüne B koymak çok emek isteyen bir iş. Çok iyi bir sunucuya benziyor!!!!!!!!!
Yok knk ben hala origin realms logosu olduğunu ve bulutları sildiklerini düşünüyorum. Logo en kısa sürede değiştirilmeli. Konu tasarımı bana bir dungeon havası verdi ama güzel. Sistemler konusunda görüşüm genel ve basit sistemler ama çoğu kişinin de istediği zaten bu. Ek görseller:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!