play.ageofmc.com YENİ AÇILDI ✠ AgeofMc ✠ - 1.21.11 - Ortaçağ Roleplay - İngilizce Türkçe

FurKqn

Medieval Fantasy
Elmaslar
114
Discord İzni
Minecraft
Furkqn

Discord:

furkqn

Minecraft Sunucu Adresi
play.ageofmc.com
Sunucu Sürümü
1.21.11
Sunucu Slotu
Esnek
Sunucu Türü
Roleplay
Zorluk Seviyesi
zor

DİKKAT
Bağamlılık yapabilir!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
konu1.webp
konu2.webp
konu3.webp
konu4.webp
konu5.webp

2026-02-01_23.45.09.webp

age2.webp
2026-02-01_22.08.51.webp
2026-02-01_23.12.07.webp
2026-02-01_22.08.21.webp
age1.webp
konu1.webp
415125412.webp
2026-02-01_23.27.04.webp

Website:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İp adresi: play.ageofmc.com

Son düzenleme:
Açılışımız çok yakın bir süre zarfında yapılacaktır.
Bu yazıyı okuyan herkesi açılışta görmek dileğiyle.
Sevgiler...​

Sağlam Admin kadrosu, deneyimli insanlar, detaylı ve eşsiz sistemler kısacası on numara bir role-play sunucusu. Açılışta kesin olacağım! Ayrıca minecraft'ta bir ilk! Yapay zeka ile çeviri sistemi. Bu adım global bir sunucu olma konusunda net bir adım.

Bir yorum da ben yapayım sunucuyu anlamadım ama kaliteli bir şey çıkacağına eminim başarılar

En sevdiğim oyun modlarından birinin yer alacağı bu sunucunun açılışında olmaya gayret göstereceğim.

Uzun süredir piyasada devam eden Medieval Roleplay açığını kapatacak, bol oyunculu, sürdürülebilir bir deneyim sunan ve uzun vadeli bir proje olmasını dilerim.

Başarılar...

Bir de sunucu ne zaman açılır merak ettim oynamak için sabırsızlanıyorum :D
Çok kısa bir süre zarfında açacağız bu durumu takip etmek için topluluklarımıza katılabilirsiniz site üzerinden <3

Ellerinize sağlık tasarımlar sistemler görseller hoș duruyor Role Playlerin ömrü çok kısa oluyor hiç uzun süre aktif ve açık kalan bir sunucu göremedim umarım bașarılı iș çıkartabilirsiniz

En sevdiğim oyun modlarından birinin yer alacağı bu sunucunun açılışında olmaya gayret göstereceğim.

Uzun süredir piyasada devam eden Medieval Roleplay açığını kapatacak, bol oyunculu, sürdürülebilir bir deneyim sunan ve uzun vadeli bir proje olmasını dilerim.

Başarılar...
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. <3
Bu sunucu, aceleyle ortaya çıkarılmış ya da kısa vadeli bir beklentiyle hazırlanmış bir proje değil. Bir yılı aşkın süredir adım adım inşa edilen, her detayı defalarca düşünülmüş ve üzerinde titizlikle çalışılmış uzun bir sürecin sonucudur.
Yani bizim için gelip geçici bir heves değil, geliştikçe değer kazanacak, biriktirdiği anılarla hatırlanacak bir proje olması için tasarlandı. Başından beri keyif ve tutkuyla yürütülen bu süreci, zamanla üzerine koyarak sürdürmeyi hedefliyoruz.

Ellerinize sağlık tasarımlar sistemler görseller hoș duruyor Role Playlerin ömrü çok kısa oluyor hiç uzun süre aktif ve açık kalan bir sunucu göremedim umarım bașarılı iș çıkartabilirsiniz
Güzel sözleriniz için teşekkür ederiz.
Roleplay sunucularını uzun süre ayakta tutmanın ne kadar zor olduğunu, geçmişte yaşadığımız tecrübelerden biliyoruz.
Bu proje, bu tecrübelerin sağladığı bakış açısıyla; istikrarlı, sürdürülebilir ve bırakmadan devam edilebilecek bir yapı oluşturma hedefiyle ortaya çıktı.
Elbette hiçbir şey sonsuz değil; ancak bu dünyayı mümkün olduğunca uzun ömürlü ve istikrarlı bir şekilde ayakta tutmayı amaçlıyoruz. Bunu da sözlerle değil, zaman içinde ortaya koyduklarımızla göstermeyi isteriz.
Sevgiler.

Buram buram emek kokuyor... Büyük bir heyecan ve merakla beklemedeyiz...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl