Yeni Açıldı 1.7.x / 1.8.x [ Play.CasperCraft.Net ] Survival/Faction/Skyblock/KitPvP Yeni Açıldı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aleyna2015
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.637
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aleyna2015

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu Aktif!
• Sunucu 32 GB RAM!
• Sunucu Sürüm 1.7 - 1.8!
• Sunucu 250 Kişiliktir.
Lokasyon Almanya (Frankfurt)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucumuzda Bir Problem Yaşanırsa Düzeltmeye Hazırız.
Her Hafta 1 Kere VIP Çekiliş Yapıyoruz (Cumartesi Günü)
• Bir Sıkıntınız Olursa Yardımcı Olabiliriz.
• Sunucuda Rehberler Ilgilidir.
• Tüm Maplar Bize Aitdir.
• Herkese Eşit Davranıyoruz.

◐ RuhsuzErkek (Kurucu)
iKalpsizHD (Kurucu)

Rehber Alımı (Yoktur)
Moderatör Alımı (Yoktur)
Admin Alımı (Yoktur)
Builder Alımı (Yoktur)
✦ Ortaklık Alımı (Yoktur)

▶ Küfür Etmek Yasaktır,
▶ Hile Kullanmak Yasaktır,
▶ Spam/Flood Yapmak Yasaktır,
▶ Reklam Yapmak Yasaktır,
▶ Oyuncuları Rahatsız Etmek Yasaktır.
▶ Dolandırıcılık Yasaktır.
▶ Siyaset Konusmak Yasaktır.
▶ Bug Kulanmak Yasaktır.
▶ Laf Atmak Yasaktır.
▶ Tehdit Etmek Yasaktır.
▶ Sahte Ödeme Bildirimi Yasaktır.
▶ Daha Fazla Kuralları Görmek İçin Sunucuya Girip
/rules Yazabilirsiniz.

––––•(-• (Lobi) •-)•–––-
4Pg2zG.png

––––•(-• (Survival) •-)•–––-
7qkEBY.png

P0BmO9.png
[/url][/IMG]
––––•(-• (Faction) •-)•––––
P0BmO9.png

––––•(-• (Skyblock) •-)•––––
692XoW.png

––––•(-• (KitPvP) •-)•––––
Bakımdadır.
FACEBOOK: Belirlenmedi
IP: Play.CasperCraft.Net

Son düzenleme:
Faction Yok Sanırım???

Konu Geliştirilmeli.Ve Bu Arada Kötü Bir Server Açacağınıza Hiç Açmayın Daha İyidir Acele Etmenizi Gerektirecek Hiçbir Etken Bulunmamakta.Acele İle Yapılan Hayır İşten Beklenmez.Vesselam İyi Forumlar.

Faction Yok Sanırım???

Şuanda skyblock açıldı. Faction 2 3 güne aktif olur :)
Konu Geliştirilmeli.Ve Bu Arada Kötü Bir Server Açacağınıza Hiç Açmayın Daha İyidir Acele Etmenizi Gerektirecek Hiçbir Etken Bulunmamakta.Acele İle Yapılan Hayır İşten Beklenmez.Vesselam İyi Forumlar.

Bizim ne kötülüğümüz gördünüz de böyle konuşuyorsunuz kimsenin emeğiyle oynamaya hakkınız yok. Allah korusun senin annene birşey olsa alelacele hastaneye kaldırtmaz mısın canım kardeşim. O işte hayır var da bu işte mi hayır yok? Birde bu konu eski 2016 eylül konusu Bilgin olsun.

Varsa yapabiliyosan daha iyisini geç karşıya sunucunun ip adresini at helal olsun daha iyi yapmış diyeceğim.

Günceldir. Skyblock Eklendi

Sen Sözlerimi Tamamen Başka Yöne Çekerek Üzerindeki Sorumluluğu Atmaya Çalışıyorsun.Bir Server Açılacaksa Düzgün Bir Şekilde Açılmalıdır.Kötü Bir Şekilde Açacaksanız Hiçbir Şekilde Açmayın Çünkü En Fazla Ömrü 2 Hafta Veya 1 Ay Oluyor.Ben Sizi.Bu Arada Kıyasladığınız Örnekler Tamamen Bir Birinden Bağımsız Ve Alakasız.Server Açmada Bir Acele Gerektiren Bir Sebep Olma İhtimali Neredeyse %1 Gibi Bir Kesinliğe Ve İhtimale Sahip.Lütfen Daha Fazla Batmayalım.Örnek Vereceksekte Düzgün Örnekler Verelim.

Sen Sözlerimi Tamamen Başka Yöne Çekerek Üzerindeki Sorumluluğu Atmaya Çalışıyorsun.Bir Server Açılacaksa Düzgün Bir Şekilde Açılmalıdır.Kötü Bir Şekilde Açacaksanız Hiçbir Şekilde Açmayın Çünkü En Fazla Ömrü 2 Hafta Veya 1 Ay Oluyor.Ben Sizi.Bu Arada Kıyasladığınız Örnekler Tamamen Bir Birinden Bağımsız Ve Alakasız.Server Açmada Bir Acele Gerektiren Bir Sebep Olma İhtimali Neredeyse %1 Gibi Bir Kesinliğe Ve İhtimale Sahip.Lütfen Daha Fazla Batmayalım.Örnek Vereceksekte Düzgün Örnekler Verelim.

Sizinle tartışmaya giremem Ts3 Adresimize buyrun Ts3.CasperCraft.Net

AYRICA NİTRADO'ya ticket atabilirsiniz sunucumuz 7 AYDIR Açık!

Bu işe Eylül 2016'da Başladık O yandan bu yana halen uğraşıyoruz ve dedikleriniz tamamen çok saçma geliyor.

Attığım slotta 37 kişi yazıyor.

En üstte 44 Kişi yazıyor (Aralık 2016)

Eğer beğenmediyseniz gelen kişileri soğutmayın oyundan bu kadar oyuncu oyunda oluyorsa boşuna açmamışız demektir. Forum reklamı kötüyse oyunu kötülemeye hakkınız yok. (Bot felan demeyin girip görebilirsiniz :)))) Hayırlı forumlar daha da uzatamam

Sen Harbi Benim Yazdıklarımı Ya Okumuyorsun Yada Okuyup Yanlış Anlıyorsun.Serverinizi Kötülediğimi Nereden Çıkartıyorsunuz?.Söylediğim Şey Şu Buildler Geliştirilmeli Konu Düzeni Yapılmalı.Acelede İş Yapmayın Diyorum Bu Kadar Neden Böyle Farklı Yerlere Çekme İsteği Duyuyorsunuz Konuyu.Konu Kapanmıştır Spam Oluyor.

"Hiçbir zaman kapanmayacak" yazısını gördükten sonra okumayı bıraktım bunun garantisini veremezsiniz.

konu düzeni ve yapılar değişmesi lazım başarılar

"Hiçbir zaman kapanmayacak" yazısını gördükten sonra okumayı bıraktım bunun garantisini veremezsiniz.
Efendim biz garanti vermiyoruz. Hiç bir zaman kapanmayacak derken şunu kastediyoruz. Bir insan 5 10 yıl aynı sunucuda oynamaz diye düşünüyorum. Eğer oynuyorsa halen acik demektir. Bu işe temelli girdik cikma diye niyetimiz yok. Siz de haklısınız Her sunucu kapanacaktır.
konu düzeni ve yapılar değişmesi lazım başarılar
Çok teşekkür ederim şimdi konuyu düzenliyorum.

güzel konu[DOUBLEPOST=1498771422,1498771390][/DOUBLEPOST]güzel konu

daha iyisi olması için çalışmalısınız genc arkadaşlar ama güzel şeyler var başarılar

olum bu serverin hali ne herkes op olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl