AmiralCraft
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 35
- Minecraft
- Palas4
Discord:
Palasu
Yeni açılacak Survival Sunucumuz Amiral Craft Sunucumuza zaman ayırabilecek,
Sunucumuzda vakit geçirip oyunculara yardım edebilecek yetkili arkadaşlar arıyoruz.
Eğer kendinizi aşağıdaki kriterlere uygun görüyorsanız bir şansınızı deneyin derim.
➥ 14 Yaşından Büyük olmanız,
➥ Üst Düzey Eklenti & Komut bilgisi (Moderatör ve Üst Yetkililer için),
➥ Türkçeyi düzgün kullanabilmek,
➥ Sesinizi anlayabileceğimiz bir mikrofon sahibi olmalısınız,
➥ Başvuracağınız pozisyonun gerekliliklerini yerine getirebilecek bir bilgiye ve tecrübeye sahip olmalısınız,
➥ Yetkili toplantılarına katılabilmelisiniz.
➥ Moderatör: Sunucunun teknik bölümünde görev yapabilecek ve rehberler ile ilgilenebilecek kişiler,
➥ Rehber: Oyuncular ile ilgilenebilecek, sunucuya vakit ayırabilecek kişiler,
➥ Sponsor: Sunucuya aylık bir mebla verebilecek ve karşılığında özel yetki ve gelirden pay alabilecek kişiler,
➥ Discord Yetkilisi: Sunucunun Discordunda görev alacak kişiler,
➥ YouTuber & MiniYT: Sunucuda Haftalık videolar çekebilecek kişiler (Tanıdığınız varsa bana ulaşabilirsiniz).
Tasarımcıya ücret verilecektir.
Rehber moderatör discord yetkilileri ise gönüllü olacaktır.
Kendinizin Kriterlere uyduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki discord’dan mesaj göndere bilirsiniz.
Discord nick: Palasu
Sunucumuzda vakit geçirip oyunculara yardım edebilecek yetkili arkadaşlar arıyoruz.
Eğer kendinizi aşağıdaki kriterlere uygun görüyorsanız bir şansınızı deneyin derim.
➥ 14 Yaşından Büyük olmanız,
➥ Üst Düzey Eklenti & Komut bilgisi (Moderatör ve Üst Yetkililer için),
➥ Türkçeyi düzgün kullanabilmek,
➥ Sesinizi anlayabileceğimiz bir mikrofon sahibi olmalısınız,
➥ Başvuracağınız pozisyonun gerekliliklerini yerine getirebilecek bir bilgiye ve tecrübeye sahip olmalısınız,
➥ Yetkili toplantılarına katılabilmelisiniz.
➥ Moderatör: Sunucunun teknik bölümünde görev yapabilecek ve rehberler ile ilgilenebilecek kişiler,
➥ Rehber: Oyuncular ile ilgilenebilecek, sunucuya vakit ayırabilecek kişiler,
➥ Sponsor: Sunucuya aylık bir mebla verebilecek ve karşılığında özel yetki ve gelirden pay alabilecek kişiler,
➥ Discord Yetkilisi: Sunucunun Discordunda görev alacak kişiler,
➥ YouTuber & MiniYT: Sunucuda Haftalık videolar çekebilecek kişiler (Tanıdığınız varsa bana ulaşabilirsiniz).
Tasarımcıya ücret verilecektir.
Rehber moderatör discord yetkilileri ise gönüllü olacaktır.
Kendinizin Kriterlere uyduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki discord’dan mesaj göndere bilirsiniz.
Discord nick: Palasu
Son düzenleme: