Sol Reklam

Bulundu Yeni açılacak sunucum için ekip arkadaşları arıyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mandaren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 516
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mandaren

Yurtta sulh, cihanda sulh.
Emektar
Premium
Elmaslar
43
Puanlar
3.970
Yer
Mars
Minecraft
benmandaren

Discord:

mandaren

Merhabalar, yeni açılacak olan EmekSkyblock sunucum için yetkili kadroyu oluşturacak ekip arkadaşları arıyorum.

Eğer bizimle birlikte emek vermek isteyenler olursa iletişime geçsin, her yetki için birilerini ayarlamak istiyoruz. (Rehber,Mod,Admin,Discord Mod)
Lütfen emek verip bizimle birlikte bir şeyler başarmak isteyen ciddi arkadaşlar mesaj atsın.

Yaş olarak lütfen +15 :)

Discord : mandaren

Sizin yektili olmak isteyen arkadaşlara sunduğunuz şeyleri ve projeniz hakkında daha çok bilgi eklersen konun daha çok ilgi görecektir.

Sizin yektili olmak isteyen arkadaşlara sunduğunuz şeyleri ve projeniz hakkında daha çok bilgi eklersen konun daha çok ilgi görecektir.
Dostum bu yetkili arkadaşlara sunduğunuz şeyler derken, ben bunu anlayamıyorum işte, beklentiniz nedir?

Dostum bu yetkili arkadaşlara sunduğunuz şeyler derken, ben bunu anlayamıyorum işte, beklentiniz nedir?
Sodexo ve multinet yemek kartı, ulaşım için aylık akbil ve sigorta sanırsam..

Kendi projelerimden örnek vereceğim;

- Haftalık Steam key çekilişleri.
- Yetkilerimizin kullana bileceği vds.
- Takım üyelerinin bölümüne göre eğitim seti.
- Ekip içi ödüllü santranç vb. Oyun turnuvaları.
- Ekip arkadaşlarımızın kendi sunucularına destek.
- Fikir alışverişi yapıp kendini geliştirebileceği her yaştan insan bulunan bir ortam.

Yani bu tarz küçük şeyleri bile Ekip üyelerinize çok görüyorsunuz bu düşünceyle sunucularınıza sadık ve sağlam bir ekip kurabileceğinizi pek sanmıyorum projenizde başarılar diliyorum. İyi forumlar.

Kendi projelerimden örnek vereceğim;

- Haftalık Steam key çekilişleri.
- Yetkilerimizin kullana bileceği vds.
- Takım üyelerinin bölümüne göre eğitim seti.
- Ekip içi ödüllü santranç vb. Oyun turnuvaları.
- Ekip arkadaşlarımızın kendi sunucularına destek.
- Fikir alışverişi yapıp kendini geliştirebileceği her yaştan insan bulunan bir ortam.

Yani bu tarz küçük şeyleri bile Ekip üyelerinize çok görüyorsunuz bu düşünceyle sunucularınıza sadık ve sağlam bir ekip kurabileceğinizi pek sanmıyorum projenizde başarılar diliyorum. İyi forumlar.
Bu saydıkların bir ekip ortamında olabilecek şeyler zaten, bunları birer ekstra gibi insanlara bir ayrıcalık gibi neden sunayım? Bizimle birlikte sunucuda yetkili olursanız bunları kazanırsınız : Fikir alışverişi yapıp kendini geliştirebileceği her yaştan insan bulunan bir ortam!!!!!!! İronik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı