Bulundu Yeni Açılacak Global Sunucumuza İş Ortağı ve Ekip Arkadaşları Aramaktayız.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zekignydn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 446
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zekignydn

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
20
Minecraft
ZekiReis

Discord:

zekidayim

Merhabalar değerli MC-TR üyeleri. Yakında başlatacak olduğumuz, şimdilik (GRT) ismini düşündüğümüz, global minecraft sunucumuza güvenilir ve bilgili ekip arkadaşları aramaktayız. Daha önceden bir çok minecraft projesinde bulundum. En son prison oyun modu ile karşınıza geldim fakat, Türkiye'de prison oyun moduna fazla ilgi olmadığından projeyi sonlandırma kararı aldım. Yeni proje hakkında buradan detaylı bilgi paylaşımı yapmayacağım.
Ama dediğim gibi sunucumuz global olacaktır ve dil desteği sağlanacaktır. Bu nedenle keyifli bir oyun serüveni olacağını düşünmekteyim. Sunucuda şuanda tek oyun modu olacaktır. Araştırmalarım kadarıyla açacak olduğumuz global sunucudaki oyun modu Türkiye'de ve yabancı sunucularda bulunmamaktadır.

Ekip arkadaşlarımız olacak kişiler, sunucu giderlerinden kalan kâr payından belirli bir (%) ile kâr payı alacaklardır. Belirli bir ücret vermekten ziyâde, kâr payı vermenin daha doğru olduğunu düşünmekteyim. Ekip arkadaşları dilerse, kâr payı almak yerine, düzenli olarak belirli bir ücret talep edebilirler.

*Güncel pluginlere hâkim, orta düzeyde plugin yazabilme seviyesine sahip, karşılaşabileceğimiz sorunlar karşısında sunucuyu en iyi şekilde toparlayabilecek ilgili 'Pluginer' ekip arkadaşı aramaktayız.

*Maddi ve manevi global sunucumuzu benimle birlikte taşıyabilecek, güvenilir ve ciddi 'iş ortağı' aramaktayım.

*Yaratıcılığı ile gözleri kamaştıracak, hızlı ve kaliteli işler çıkaran, 'mimar' ekip arkadaşı aramaktayız.

Not: Lütfen, mimarlık başvurusunda bulunan arkadaşlar, daha önce (varsa) yaptığı yapılardan örnekler ile başvuru yapsın.
Not: Diğer tüm detaylar discord üzerinden konuşulacaktır.
Not: İş ortağı olmak isteyen ekip arkadaşımızın, +18 yaşında olmasını istiyoruz.

Güvenirliğe ve dostluğa dayalı bu projede yer almak ister misiniz?
Discord üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz. (benFeri#9228)​

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl