Bulundu Yeni Açılacak Büyük Sunucu İçin Her Türlü Yazılım Bilgisi Olan Eleman Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DoozyVenom

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Minecraft
DoozyVenom

Discord:

Deniz#3629

Merhaba arkadaşlar burada konuyu fazla uzun tutmak istemiyorum. Bu oyunu yaklaşık 8 yıldır oynuyorum fakat yabancı birkaç sunucu dışında hala adam gibi bir sunucuya denk gelmedim. Yaklaşık 1 ay önce neden kendi sunucumu açıyım dedim ve bir yola başladım haritasıdır pluginidir sitesidir herşeyi çok kaliteli olan doğru düzgün bir hub sunucu açmak istiyorum herkesin hayali bu fakat beni diğerlerinden farklı kılan maddi durumumun iyi olması ve zamanımın bol olması. Bu konuyu burda açma nedenim 1 aylık çalışmalarım sonucu bu işi tek başıma yapamayacağımın kanısına varmamdır. Bana alanında gerçekten çok iyi ve çok iddaalı olan ve bu işe zaman ayırabilecek arkadaşlar lazım. Şu an için mimar rehber tarzı oyunda aktif rol alan değil site kodlayan HTML CSS'i avucunun içi gibi bilen ve en önemlisi java ile hiç bir sıkıntı olmadan her türlü plugini yazabilecek arkadaşlar lazım. Bunların çok uğraş gerektiren ve zor işler olduğunu ve zaman istediğini biliyorum. Benim bolca zamanım var büyük bir proje olduğu için büyük miktarda ödeme yapmayada hazırım. Ekibi çok geniş tutmayı düşünmüyorum sadece 4-5 kişiyle sınırlandırıp verimli bir şekilde emin adımlarla Türkiye'nin en idaalı sunucusunu kurmayı planlıyorum. Bu tarz yazılımcılık ve kodlama işlerinde uzman olan ve ayırabilecek vakti olan arkadaşlar daha fazla detay için beni discord adresimden ekleyebilir (Deniz#3629). Geri kalan herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim.

Discordan iletişime geçersek bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum Ekmekli Pasta#4692

Merhaba arkadaşlar burada konuyu fazla uzun tutmak istemiyorum. Bu oyunu yaklaşık 8 yıldır oynuyorum fakat yabancı birkaç sunucu dışında hala adam gibi bir sunucuya denk gelmedim. Yaklaşık 1 ay önce neden kendi sunucumu açıyım dedim ve bir yola başladım haritasıdır pluginidir sitesidir herşeyi çok kaliteli olan doğru düzgün bir hub sunucu açmak istiyorum herkesin hayali bu fakat beni diğerlerinden farklı kılan maddi durumumun iyi olması ve zamanımın bol olması. Bu konuyu burda açma nedenim 1 aylık çalışmalarım sonucu bu işi tek başıma yapamayacağımın kanısına varmamdır. Bana alanında gerçekten çok iyi ve çok iddaalı olan ve bu işe zaman ayırabilecek arkadaşlar lazım. Şu an için mimar rehber tarzı oyunda aktif rol alan değil site kodlayan HTML CSS'i avucunun içi gibi bilen ve en önemlisi java ile hiç bir sıkıntı olmadan her türlü plugini yazabilecek arkadaşlar lazım. Bunların çok uğraş gerektiren ve zor işler olduğunu ve zaman istediğini biliyorum. Benim bolca zamanım var büyük bir proje olduğu için büyük miktarda ödeme yapmayada hazırım. Ekibi çok geniş tutmayı düşünmüyorum sadece 4-5 kişiyle sınırlandırıp verimli bir şekilde emin adımlarla Türkiye'nin en idaalı sunucusunu kurmayı planlıyorum. Bu tarz yazılımcılık ve kodlama işlerinde uzman olan ve ayırabilecek vakti olan arkadaşlar daha fazla detay için beni discord adresimden ekleyebilir (Deniz#3629). Geri kalan herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim.
Herhangi bir portfolyoya sahip misiniz ? Hesabınız yeni açılmış ve güven sağlamıyor.

Herhangi bir portfolyoya sahip misiniz ? Hesabınız yeni açılmış ve güven sağlamıyor.
Bu hesabı yeni açmamın sebebi uzun zamandır minecraftla çok alakamın olmaması ve bu forumdaki eski hesabımın şifresini unutmam. Zaten gerekli elemanları bulmak için bu foruma başvurdum onun dışında çok aktif kullanmayı da düşünmüyorum en azından sunucumu açana kadar. Bunun dışında beni eskilerden bilen zaten bilir herhangi bir portfolyo sunma gereği duymuyorum zaten nekadar ciddi olduğumu benimle iletişime geçen arkadaşlara diğer detayları anlatınca anlayacaklarını düşünüyorum. Herhangi bir güvensizlik için bir neden olduğunu düşünmüyorum sonuçta bir alışveriş gerçekleştirmiyoruz sadece ben istediğim tarzda işlerle uğraşan arkadaşlara buradan sesleniyorum beni ekledikten sonra zaten onlarla daha detaylı bir görüşme yapıyorum ondan sonra da güven sıkıntısı kalmıyor genellikle ama hala kalıyorsa kimseye zorla bişey yaptırmıyoruz zaten.

Çok büyük bi ücret ayırabilceğini söylemişsin mesela ne kadar ?
Bu soruyu sorma nedenim kime göre büyük kime göre küçük bütçe

Çok büyük bi ücret ayırabilceğini söylemişsin mesela ne kadar ?
Bu soruyu sorma nedenim kime göre büyük kime göre küçük bütçe
Bu sunucuya site, server, eleman ücretleri, reklam vs herşey dahil tam olarak 15000 TL ayırdım kendi serverımızı alcağımız için bu paranın yaklaşık yarısı oraya gider geri kalanınında çoğu eleman ücreti olarak gider diye tahmin ediyorum çünkü istiyeceğim şeyler gerçekten zor ve zaman isteyen şeyler. Bu platformda bukadar çok para dönmesine alışık olmadığı için bazı arkadaşlar şaşırabilir ya da yalanlayabilir ben sordunuz söyledim benim ciddiyetimi eskiden bu işlerle uğraşırken yanımda olan arkadaşlar bilir. Burdan daha fazla detay vermeyi düşünmüyorum daha fazla bilgi isteyen ve ilgilenen arkadaşlar discord adresimi ekleyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl