TheSoda
Birisi mi Spawnlandı?
Çok uzun zamandır minecraft oynuyorum 2014ten beri ve küçüklüğümden beri minecraft server kurma hayalim vardı bunun için şuan elimde sağlam bir proje var ve takım arkadaşları arıyorum aradığım takım arkadaşları şunlar
Discord Moderatörleri (Oyun İçi Ödeme)
1 Adet Builder(Nakit Ödeme)
1Adet Mimar(Nakit Ödeme)
1Adet Admin(Nakit Ödeme)
1Adet Pluginer(Nakit Ödeme)
Oyun Moderatörleri(Oyun İçi Ödeme)
Aradığım ekip arkadaşları bunlar yetkiye göre ödülleri belirtilmiştir discort moderatörlerinden admin olanada nakit ödeme yapılıcaktır başvuru yapmak isteyen arkadaşların azda olsa konuya hakim olması lazımdır ekip arkadaşları tamamlandıktan sonra sunucuyu ortak düşünerek dizayn etmeyi planlıyorum Yaş aralığı çok küçük olmamak şartı ile bir limitim yoktur 18yaş altı arkadaşların ücretli yetki alması durumunda ebeveynlerinden izin alması gerekiyor parası ebeveynine yatırılacaktır fatura kesimi için.
Discord Id: thesodamavisneli
ekibe başvuru için bizzat kendim sohbet ederek mülakat tarzı yapıcağım dc'den veya burdan yazabilirsiniz
Discord Moderatörleri (Oyun İçi Ödeme)
1 Adet Builder(Nakit Ödeme)
1Adet Mimar(Nakit Ödeme)
1Adet Admin(Nakit Ödeme)
1Adet Pluginer(Nakit Ödeme)
Oyun Moderatörleri(Oyun İçi Ödeme)
Aradığım ekip arkadaşları bunlar yetkiye göre ödülleri belirtilmiştir discort moderatörlerinden admin olanada nakit ödeme yapılıcaktır başvuru yapmak isteyen arkadaşların azda olsa konuya hakim olması lazımdır ekip arkadaşları tamamlandıktan sonra sunucuyu ortak düşünerek dizayn etmeyi planlıyorum Yaş aralığı çok küçük olmamak şartı ile bir limitim yoktur 18yaş altı arkadaşların ücretli yetki alması durumunda ebeveynlerinden izin alması gerekiyor parası ebeveynine yatırılacaktır fatura kesimi için.
Discord Id: thesodamavisneli
ekibe başvuru için bizzat kendim sohbet ederek mülakat tarzı yapıcağım dc'den veya burdan yazabilirsiniz