Bulundu Yeni açacağım 1.16 Survival sunucusuna ortak arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BitterRevenge.

ablan star bebeğim
Elmaslar
151
Minecraft
BitterRevenge

Discord:

BitterRevenge#3805

Selam forum üyeleri.
Yeni bir sunucu açmayı planlıyorum. Ama tek başıma yönetmem zor olabileceği için bir ortak arıyorum.
Kısaca şartlardan vb. bahsedeyim.

- Şuan elimde 16GB, Ryzen9 işlemcili bir makine var,
- Önceki +50 çeken sunucumdan kalan bir kitle var,
- +300 kişilik bir Discord sunucum var,
- Eklenti paketini ortak olacak kişiyle beraber halledeceğiz.

• Ortak olacak kişinin 15 yaşın üzerinde olması,
• Daha önce sunucu açma tecrübesinin olması,
• Oyuncularla saygı çerçevesi içinde konuşması,
• Sunucuyla aktif olarak ilgilenmesi gerekmektedir.

İlgililenen kişiler Discord üzerinden beni ekleyebilir.
BitterRevenge#3805

Sunucu açıp kapatıp ortak arama bence 1 sunucdan devam et arif.

Sunucu açıp kapatıp ortak arama bence 1 sunucdan devam et arif.
Sunucuyu aslında kapatmıştım. Aynı isim, aynı sunucu olarak yeni bir oyun açacağım. Devam yani

Keke ortaklar gelir ortaklar gider bi sen kalırsın kendin yap artık şu işi illa büyük makine almaya gerek yok.

Keke ortaklar gelir ortaklar gider bi sen kalırsın kendin yap artık şu işi illa büyük makine almaya gerek yok.
Şimdiye kadar hep kendim yapıyordum zaten. Makinem de var. Sadece ilgilenmesi için ortak arıyorum.

Kaliteli bir moderasyon ekibi kurmak yerine neden ortak arıyorsun
o forumdaki tüm sunucuları baltalarken sunucuyla birisinin ilgilenmesi gerekiyor, panele erişimi olan ve güvenebileceği birisi olması gerekiyor tabi ;xd

o forumdaki tüm sunucuları baltalarken sunucuyla birisinin ilgilenmesi gerekiyor, panele erişimi olan ve güvenebileceği birisi olması gerekiyor tabi ;xd
İstersen discord gel, ekran açıp forumdaki tüm mesajlarımı göstereyim. Toplam 8-10 tane sunucu konusuna yorum yapmışımdır. Bunların 8 tanesi olumlu, 2 tanesi olumsuzdur.
Sunucunu tanıtmak için, insanların yorum yapabileceği bir foruma tanıtım konusu açıyorsun. Eleştiri yapınca da kaldıramıyorsun, baltalama diyorsun :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl