YENİ 3.SEZON Çılgın Oyuncu NETWORK | Conconcraft , Faction , Skyblock , Skywars , Survival | 1.8 1.13

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Sunucunuzda eskiden de oynamış biri olarak gerçekten emek verilmiş bir sunucu.İyi işler başarmanızı umuyorum.

Konu güncel arkadaşlar hepinizi bekleriz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güncel

Sunucuya öneri ve tavsiyemiz varmı

Son düzenleme:
Sunucu konusu güncel

Güncel......

Son düzenleme:
Sunucuya kayıt olduktan sonra birdaha giremedim şifre giriyoorum kickliyor.

Haritalar mükemmel görünüyor

Güzel Sunucu Başarılar.

Sunucu gerçekten güzel ve kaliteli ama bir youtuber vardı ismini vermek istemiyorum ona yaptığınız cidden tüm masumiyetinizi bitirdi benim gözümde

Sunucu gerçekten güzel ve kaliteli ama bir youtuber vardı ismini vermek istemiyorum ona yaptığınız cidden tüm masumiyetinizi bitirdi benim gözümde
Eskisi gibi devam ediyoruz kaliteli ismini verdiğiniz youtuber sunucuya ortak olmak istedi berilli bir ücret verdi, oyuncuların ( Anne Ve Benzeri ) katarak küfürler etmeye başladı. Biz kendisini ekipten kovduktan sonra ( Dolandırıcı ) gibi hitaplar kullanmaya başladı fakat kendisinin ne kadar suçlu olduğunu oyuncular'da biliyordu videoya tepki gösterdiler yorumlarda linç ettiler ve video kaldırdı yani kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü diyebiliriz.

Konu tasarımında hep aynı icon'u kullanmak biraz kötü olmuş. Onun harici güzel, İyi forumlar

Eskisi gibi devam ediyoruz kaliteli ismini verdiğiniz youtuber sunucuya ortak olmak istedi berilli bir ücret verdi, oyuncuların ( Anne Ve Benzeri ) katarak küfürler etmeye başladı. Biz kendisini ekipten kovduktan sonra ( Dolandırıcı ) gibi hitaplar kullanmaya başladı fakat kendisinin ne kadar suçlu olduğunu oyuncular'da biliyordu videoya tepki gösterdiler yorumlarda linç ettiler ve video kaldırdı yani kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü diyebiliriz.
En azından adamın parasını verseydiniz

Sunucunuz çok güzel konu tasarımı da çok hoş duruyor maplara gelince mapleri başka sunucuda hiç gormedim başarılar.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl